henüz taze taze yakalamak kısmet olmadı ama dayanamadım aldım iki tane çupra.:hungry: malzemeler; iki adet çupra şöyle yağlısından iki adet patates(ödemiş patatesi olacak ama) iki adet orta boy soğan severseniz 8 10 adet mantar iki üç adet domates (şöyle kestiğinizde kamyon tekerleği gibi olacak büyüklükleri tuz karabiber salça zeytin yağı ve 2 3 diş sarımsak gelelim hazırlanışına: soğan, patateslerimizi doğruyoruz mantarlarımızı hazırlıyoruz gelelim sosa; zeytin yağını derin bir kaba koyuyoruz içine salça karabiber bi çimdik kimyon sarımsak (sarımsağı rendeliyoruz)güzeeeeelce çırpıyoruz balıklarımızı fırın tepsisine yatırıyoruz içlerini dışlarını iyicene sıvıyoruz sosla ardından patates soğan ve mantarları koyuyoruz ben kamyon tekerleklerini ayrıbir folyonun içine koydum suyu gevşetmesin balıkları üzerlerini aliminyum folyo kapatıyoruz veriyoruz 150 derecedeki fırına piştikten sonra folyoyu alıyoruz fırının enüstüne üzerleri birazdaha kızarınca hazırdır afiyet olsun:thumb: . Yazarken bile ağzım sulandı ben bu yemek yapmasını seviyorum be kardeşim baksanıza şu resimlere [/url][/IMG] henüz fırına sürülmemiş hali [/url][/IMG] veeeee buda yemeye hazır pişti [/url][/IMG] buda bendeniz [/url][/IMG] afiyet bal şeker kaymak olsun :thumb: :hungry:
kaderimde var yemek yapmak helebirde ogün yemek yapma isteğim varsa ama zirve yapmış olacak pişiremeyeceğim yemek yoktur.eeee liseye kadar annem tarlayagiderdi çalışmaya yemeğimi kendim yaapardım,üniversite yılları ben aşçı arkadaşlarım bulaşıkçı evlendik barklandık eşim öğretmen hergün 2 saatlik yoldan gidip geliyor ara ara yemek yapmak gerek dimi ya. Kod: aslında kaderimde var yemek yapmak
Genç akşam vakti ayıp oluyor ama çipura değilde domateslere bittim. Bende artık öyle pişireceğim. Çanakkale pembe domatesi
Azimli naptın ya??? Eşim Bergama'da evde yalnızım, ben burda yumurta kırmaya hazırlanırken Tövbe, tövbe... Oldu mu şimdi bu? Ellerine sağlık, görünüşünden ben lezzetliyim diye bağırıyo zaten
usta domateslere bittim dedinde aklıma geldi yapacaklara tavsiyem domatesleri yaptığım gibi mantarlarıda böyle çevirin üzerine bol kaşar rendeleyin abooooooo nilen buuu ağlamayın ama yerken .(hay allah yaaaaa nasıl aklıma gelmedi bu benim tüüüüh tüh :laughing:
Adem, Adeeeeem, Adem kardeşim sen bizi delimi edeceksin, kuru kuru nasıl gider bu güzel fırında balık. Sevgiler hoşçakal.
abi sorma aklıma ve fikrime geldide nebileyim olsun be abi birdaha yaparız belkide daha güzellerini yaparım ozaman ıslatırım :thumb:
harika görünüyor arka plandan seçildiği kadarıyla mutfağınızda bir o kadar güzel sanırım, uygun bir zamanda/konuda mutfağınızında resimlerini görmek isterim
teşekkür ederim eh işte idare ediyoruz güzel şeylerin ortaya çıkması için sadece beceri yetmiyor ilham almakta işin yarısı