Herkese merhaba, ben de sezonu açabildim sonunda Kışın kayıplara karışan sargozlar geri gelmeye başladı. Bu yaz yine sargoz yakalayacağım gibi gözüküyor. Tarih: 11.05.2010 Yer: Altınova Kaytazdere (kıyıdan) Derinlik: 2 metre. Yem: Tuzlanmış karides Takım: Işıklı şamandıralı, kurşunsuz tek iğneli takım. Misina: 0.24 ucuz misina. İğne: Ucuzundan kısa sap bronz iğne Saat 20.00 ile 23.00 arası yakaladım. . Artık alışkanlık oldu, yine küçük prensesimi konu mankeni yaptım. Zaten balıkları görünce fotoğraf makinesini kapıp yanıma geldi Tuzlanmış karidesi yem olarak herkese tavsiye ederim. Bol tuzla tuzlayıp kat kat gazete kağıdına sarıp kullanıyorum aylarca birşey olmuyor ve ben bu yemle değişik denizlerde çeşitli balıklar aldım. Bence her yerde iş yapar. Neyse fazla uzatmadan yaz sezonu ilk raporumun fotoğrafları. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Ooooo, bu tatlı kız, bütün balıklardan güzel maşallah. Allah acılarını göstermesin. En büyük balığı yemek de hakkı. Afiyet olsun.
Aman-aman minik güzel kızımız gelmiş yine. Boşver sargozu karagözü. İşte en güzel, en şirin karagöz gülümsüyor bizlere. Karagöz adı anılınca hep kızını hatırlar oldum Farukcum. Maşallah ablamıza. Sezon hayırlı olsun, güzel açılış olmuş, inşallah aynı güzellikte de devam eder. Selamlar, kendine iyi bak kardeşim benim.
Faruk önce güzel prenses ALLAH a emanet.Sonrada tebrikler.Balıklar çok güzel.Henüz bizim kıyılarda birşeyler yok.Giden boş dönüyor.Selamlar rastgele..
Teşekkür ederim. 3-5 tane daha yakalayım o zaman afiyet olacak Teşekkür ederim. Hayatımızın en güzel rengi zaten onlar Teşekkür ederim. Amin, Allah'tan en büyük dileğim her zaman odur. Büyük olanı kardeşiyle paylaştıracağım. Nuri Abi, yorumları onada okuyorum "öylemi demişleeeerr" diyor, ağzı kulaklarına varıyor Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Senin belgesel tadındaki raporlarını dört gözle bekliyorum Teşekkür ederim. Mera saklamak gibi bir derdim yok ama, özel bir sebepten dolayı burada belirtemiyorum. Özelden mesajla anlatırım. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Ramiz dayı gitgide hepimizin diline pelesenk sözler bırakıyor Teşekkür ederim. Amin hepimizin çocuğunu Allah bağışlasın. Sizinde avlarınız daim olsun Teşekkürler Necmi Abi. Bütün çocuklar Allah'a emanet olsun İnşallah. Sizin kıyılarda birşey olmasada senin boş döneceğini tahmin etmiyorum, artık pisimi olur, kalkanmı olur bilemem. Ya da sen hiç uğraşma abi, senin son rapordaki ineklere ver oltaları onlar tutsun
Allah bu güzel yavruyu sizlere bağışlasın.İlk defa balıklardan çok bu dünya güzeli dikkatimi çekti.Maşallah 41 kere maşallah.
Faruk Bey,tebrikler,Yalova tarafından böyle haberler almak ve bu güzel balıkları görmek gerçekten insanı sevindiriyor.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Selamlar,
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Amin, Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın. Teşekkür ederim. Bende size güzel avlar dilerim. Teşekkür ederim. Bende çok sevindim kışın terk-i diyar eyleyen sargozları yeniden görmeye başlayınca, zira bulunduğum yerde bu balıklar son 1-2 senedir görünmeye başladı. Sizede güzel avlar diliyorum.
Tebrikler, güzel karagözler, sanırım mera özel dediğine göre, yine saklı kentte yakalanmış anladığım kadarıyla, daha güzellerini yakalaman dileğiyle, herzaman, RASTGELE...
allah bağışlasın...balıklar için afiyet olsun...tatlı niyetine şeker kızı öp babası...allah analı babalı büyütsün...tebrikler...
Teşekkür ederim, mecburen saklı olan kentte yakaladım yine. Sizede rastgele. Teşekkür ederim. Kıyılasın gerçektende ve asıl önemlisi zamanımız olsun balık tutmaya Teşekkür ederim, hepimizin çocuklarını Allah bizlere bağışlasın. Tatlı niyetine bir onu bir kardeşini öpüyorum.
Maaşallah diyorum hem prensesimize hem de balıklara,tek iğneli takımla av ayrı bir yetenek ve hatta keyif işi.Tebrik ederim