Arkadaşlar bu işe ben de gönül verenlerdenim ama pek bir şey bilmiyorum. Bu işi bana öğreteceksiniz. Sizlere şimdiden kucak dolusu sevgiler. Ercan Güler/ İstanbul
aramıza hoşgeldin zamanla forumdaki paylaşımlara katılarak okuyarak ve sorarak bişeyler öğrenebilirsin iyi paylaşımlar
Ercan Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Hoşgeldiniz, hep birlikte hem öğreniyor hem kaliteli ve iyi zaman geçiriyoruz sitede. Amaç bunu aynı zamanda avlağa da taşımak tabii. Rasgele
Aramıza hoşgeldin, sen buralardan ayrılma yeter . Emin ol çok şeyi daha olta atmadan öğrenip balıkların korkulu rüyası olusun .
Sayın Turgay Bey Sayın Ali ÜĞDÜL Sayın BULENT ERDİK Sayın Ahmet Fatih Eryılmaz Sayın Aşkın ERDEM Sayın Yörük Efe Sayın BARIŞ Sayın Ömer karaca Sayın Abdullah ŞAHİN Sayın Ergiz Esen Sayın H.Cahit ÇİÇEK Sayın KORAL Sayın İsmail Özdemir Sayın Murat Kocaeli 1969 Sayın Barış Bursa 1974 Sayın Ersel Moran Sayın Emre ÇAPRAZ Hepinize ilgilerinizden dolayı ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim. Burada hepinizle zaman içerisinde tanışmak ve bilgi alış verişinde bulunmak isterim. Kim demiş sanal alem insanları birbirinden uzaklaştırıyor diye!! Selamlar.