herkese kolay gelsin arkadaşlar..gizem ben.. ilgi alanım burası değil ve çok çok farklı bir ilgi alanım olmasına rağmen sizlerleyim..şöyle ki;bir abimin hatırı üzerine geldim! tanımak isterseniz kısaca gizem; kendim gibi yaşamayı başarabileceğim bir şato yarattım içinde ve sızmaları engellemeye çalışarak yaşıyorum.amacım adını koyamadığım mutluluğa giden yollarda kaybolmamak!hedefim ve ilgi alanım:resim.. hepinizle şimdiden memnun oldum...ilgi alanım olmasa da sizlerden çok şey öğreneceğime eminim!
Ailemize hoş geldin ,burada gerçek dostluğu ,arkadaşlığı bulacağına eminim ,bizde emin ol senden çok şey öğreneceğiz.
aramıza hoşgeldin ; her ne kadar ilgi alanın olmasada forumda dikkatini çekebilecek ve güzel vakit geçirmeni sağlayabilecek şeyler bulabilecegine eminim
Gizem hoş geldin. Her ne kadar da ilgi alanın farklı ve de dost tavsiyesiyle sitemize gelmiş olsan da, elinin “boya”sıyla “balık”çılık işine bulaştın işte. Zannımca, burada oluşun tesadüf değildir. Amatör Balıkçılık olgusunun bir ressamın gözünde, neme nem bir şey olduğu beni de fazlasıyla heyecanlandırır doğrusu. İnşallah yakında raporlarını da bekleriz. Sevgilerimle…
ister fotografci,ister balikci,ister arkeolog ol her ne olursan ol yine gel,aramiza hos geldiniz umarim hos vakit gecirirsiniz.
arkadaşlar iyi dilekleriniz ve bu hoş karşılamanız için çok teşekkür ederim...yazdıklarınız beni çok mutlu etti! sizlerden şimdiden bir şey öğrendim bile dostluk! dostluğun ilgi alanından çok çok önemli olduğunu öğrendim! hoşbulduk dostlarım...
Gizem merhaba; Öncelikle aramıza hoşgeldin. Bende senin gibi yeni üyelerden biriyim. Ama sanki yıllardır burdaki arkadaşları tanıyor gibiyim. Hatta gruba katılır katılmaz İzmir Foça'da yapılan organizasyona katıldım ve çok güzel zaman geçirdim. Bu ortamda şunu farkettim ki burada her kesimden insan ve meslek var. Yabancılık çekmeyeceğini umuyorum. Tekrar hoşgeldin.
Hoşgeldin Gizem kardeşim hoş geldin aramıza, sefalar getirdin. İlgi alanın resim olduğunu söylemişsin...peki...bi resim çiz bize o zaman...bir yunusun gülümsemesini çiz..yada bir fok un bizlere nasıl küstüğünü çiz.... Ne güzel işte canım kardeşim...Senden bişeyler öğrenelim...İnan ki sende buradan birşeyler öğreneceksin. Tekrar tekrar hoş geldin.... Not: "O" abi benim........
Hoşgeldiniz... Gizem Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
hoşgeldin kızımız aramıza hoşgeldin benimde bir zamanlar resim ilgim vardı ama doga ve iş hayatı ellerimi körelti şimdi nekadar istesemde istedigim gibi resim yapamıyorum bu günlerinin kıymetini bil ve bol bol ekspertis calış ve bunları sakla yıllar sonra baktıkca bu günlerini ananrsın.(bir büyügün olarak tavsiyemdi)
Aramıza hoşgeldin Gizem , şimdi şunu söylemeliyim ki buradaki dostlar hem insanı "dost delisi" yapar hemde "balık avı delisi" yapar. bende yeniyim ama inan günün büyük bir kısmını burada geçirmeye başladım. bence sende yakında ; "acaba kendime ne makine alsam , nereden tutabilirim , ne yem kullanayım" diye sormaya başlayacaksın.
Gizem, hoş geldin tatlı kardeşim. Seni burada görmek ne güzel. Soru çözmekten başka şimdi bir de balık tutmaya alışacaksın umarım. Ya da bizim balıklarımızı remedersin. Keyifli paylaşımlar.