selamlar dün kardeşim sinan ile at cek yapmaya indik hava fırtınalı kapalı acık arası deniz rüzgarli dalgalı havada baby jig kendo sahteleri sallarken , dalarlı sahte ile at cek yap murat bak balık warsa buna atlar dedi , taktım attım 4 atıs ya yaptım yapmadım züber atladi resim cekindik sonra suya attım kazık yokdu , kamışı tuttugu icin bir elinlede foto cekiyor koluna sıkıstırmıs kamışı bende balıgı tutuyorum salınma videosu cekemedim kusura bakmayın . herkeze rastgele .. okuma trio 40 okuma v system 2.40 powerline 0,28 misina sahte strike pro dalarli version mrk edin hehehe
Murat kardeşim; balığın da sen de gayet yakışıklı çıkmışsın... Yakala Bırak avını önce ben tebrik edeyim.Daha irileri denk gelsin inşallah.Selam ve sevgilerimle. Bu arada sahteni de merak etmedim desem yalan olur. mrsparkle
teşekkürler abi cok sağol inşallah daha irileri sizlerle olur , sırtı rapalası attım dalarlı sahte kıyıdan denk geldi.
Murat kardeş, sadece imzandaki cümle için bile tebriği hakediyorsun. :thumb: Örnek niteliğindeki yakala-bırak avın için ayrıca tebrikler. :clap2: Forum yönetimine bunun ve benzeri yakala-bırak avlarının foruma girişte hemen göze çarpacak şekilde üstte veya ortada bir yere konulmasını öneriyorum. Özellikle balık salıverme videolarının kolayca ulaşılır olmasında fayda var. Böylece genç avcı arkadaşlar için özendirici olacaktır.
Ellerine sağlık abi.Bana göre yakaladığın balığı bırakmak çok ayrı bir erdem konusu.Bu arada sanırım aynı yerlerde avlanıyoruz Özelden mesaj attım hemen
tesekkürler abi cok sağol , aynen bıraktım suan geziyordur asya avrupa attında su aralar ben musait değilim aklımda bır ara av yapalım söz...
Murat tebrik ederim. Salmakla da iyi yapmışsın ancak galsamadan tutarak salım yapmasak daha bir güzel olur. Daim olsun inşallah. Bu arada Kadiroviçten haberin var mı? Ne yer, ne içer, görüşüyor musunuz?
görüşüyoruz abi kadir abi face aracılığla konusuyoruz ama balıga gitmiyor , otelde calısıyormuş herkez aynı şeyi diyor solungacların oradan tutma balık ölür kanama gecirir enfeksiyon kapar bilmem ne diyor ama ben attıgımda balıgı geriye balık direk dibi boyladı hiç bişi oldugunu sanmıyorum o balık susuz ortamda yaşayabiliyor , keyif alamadım acıkcasi bayadır balıkta değilim . balıgında büyüğünü ne zaman yakalayacam bilmiyorum acikcasi saygılar