meraba abilerim ve kardeşlerim bu günkü av maceramın ilk dakikaları sessiz geçti,hiç takip yoktu daha doğrusu balık yoktu içimden bir ses şimdi bir tane atlarsa eve gidecenmi diye sordu heye gidecem dedim vallah aynen böyle oldu aradan 15dk geçti, balığın bir tanesi bir bindi sahteye 20mt ileride,ne balığı olduğunu seçemedim,levreğe benzettim,balık dibe doğru inmek istiyor fırsat vermiyorum zira taşlıkdı o bölge,yaklaşık 2mt önüme getirdim halen ne olduğunu çözemedimidk ora bir sıçradı havaya kuyruk sallıyarak,o vakit oğlum bu lüfer lann dedim kendi kendime havaya sıçradı tekrar dibe inmek istiyor azıcık yol versem taşa girecek o kadar yakın,bu tekrar kafayı sudan çıkardı sallıyo böyle azer bülbül gibi zang benim sahte bir anda fırlayı verdi ağzından 1 bucuk 2metre filan geriye doğru uçtu sahtecry ben çok gızdı yanımda 2 konyalı tatilciler vardı onların ağzının suyuda aktı tabbi balığı görünce hemen fırlattım sahteyi 5 6 tur sardım yine aynı balık bindi kepçeyi çantadan çıkarmamışım,o 2 kişiden yardım istiyeceğim ama acemi birinin açabileceği kepçe deyil,bu sefer alırım dedim,çektim kıyıya yol vermiyorum 40cm altı kaya,bu yine dellendi uçası geldi,uçmasına izin verdim ama yine aynı takttik ile kurtulmayı başardı dua etsin sahtenin kancası ufakdı çeneye tam oturmadı,bir numara büyük kanca olsa tam otururdu çeneye, lüferin diş izleri sahte yozurı pins magnet: Uploaded with ImageShack.us aradan 40dk filan geçti ben silikon çekiyorum,kıyıya yakın yarım kiloluk bir kuzu balığının takip ettiğini gördüm,takibi bıraktı,hemen gittiği istikametin ilerisine fırlattım sahtenin dibe çökmesini bekledikden sonra,silikona zig zag çizdirmeye başladım dipde sahteyi bir yukarı çekiyorum duruyorum sahte tekrar dibe burnu nun üstü iniyor, böyle yaparken bir kodu bu kuzu yavrusu ama alamadı böyle silikon sahteler ile oynamasına bayılıyorum bu gün 3 balık atladı 2si yozurı ye biri bu silikona bu gün kullandığım diğer sahtelerim: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kısmetten öteye yol gitmezmiş,nasip deyilmiş,biraz benden biraz sahtenin kancasının ufak oluşundan balığı alamadık .... saygılarımla
sahtede 2 tane 3lü kanca var,biri balığın ağzında,balık o hışımla güvenli yere gidecek,gidecek taşın altına yatacak,icabında ordan yol alıp gitmek istiyecek bizim misinayıda kaya kesecek geçen yıl ben sıfır river98 i kayalık olmuyan bir bölgede taktırdım ucunda balık vardı,sizin tarifinizden uygulamıştım,yol verince balık teknenin halatına taktı benim sahteyi tecrube ile sabbittir bu bende,kıyıdan atçekde levreğe yol verirsen o misinanı kulağının arkasına alırsa keser sahtesiz kalırsın sahtenin fiyatı 30tl
sökmedim, sanırım kancası paslanan sahtenin kancaları o tüyü sarartmıştı kesmiştim,halen tüy var üstünde ama boyu kısa levrek tüye gelen balık sökme dursun derim
Dostum,okurken keyif veren anlatımın için teşekkürler.İnşallah rövanşı sen alırsın, alamasanda sen gönlümüzün galibisin.Rastgele...
Abi hakikaten anlatımın süper, senin avlar yorumunla birleşince harika oluyor. Balığa çıkamadığımız şu günlerde senin raporlar ilaç gibi geliyor.Saygılar,
sağol kardeşim 3cü seferinde hemen kambur dueli taktım,orda tam emin deyilim sanki yine atladı ama alamadı gibi geldi bana,bir dahaki sefere farklı davranacağım sağol kardeşim eyvallah, ben bu aralar atçek de gazı tam açtım uykuda bile atçek yapıyorum yarın kaldığım yerden devamreeling
Sevgili Kadir heyecanı tatmış olman sanırım yeterli oldu.. her kaçan balık bir deneyim . bir soru işareti oluyor.. ? acaba neden.. aslında bbunca teknoloji 3 lüden 2 adet 6 iğneden bile kurtulan balık demekki özgürlüğü hakketti..ona- - gülegüle deli balık diyeceksin..
balık eti yemek zaten 2ci planda onun sahteye binişini az da olsa mücadele edişimiz bana o zevki yaşatmasına yetti evet abi asıl önemlisi ben zevkimi aldım sahtenin kancası kalın deyil,ince 3lü kanca, kahve rengk tonlu,iğne kendini müthiş gizliyor,diğer sahtelerimdekıi gibi iğne sahtenin arkasında sırıtarak gelmiyor,sanırsınkı balığın kuyruğu benzer renk tonunu diğer sahtelerin kancasınada uyguluyacağım,
Oradaki Konyalıların izlerken ağzının suyu akmış, benim de okurken ağzımın suyu aktı Güzel ve keyifli bir rapor olmuş. Dilerlim en kısa zamanda kaçırmadıklarınla yeni raporunu da okuruz
abi ben aslen aksaraylıyım bir yanımda konyalı balığı 2 kere kaçırınca o arkadaşlarda heyecana geldi,kepçeyi açtım verdim ellerine bir yarım saat kepçe ile beklediler ama nafile balık çokdan gitmişti birazdan atçek antremanına gideceğim sabah suyuna da kalkacağım levrek için teşekkür ederim
bu sefer tutamadım dönüş yolunda 3 4 kez yalandırma atladı,başlarda çok heyacanlı kafayı yedirtecek türden maceram oldu aynı balığı 6 kez farklı sahtelerin peşine taktım bir türlü atlatamadımcry o konyalı arkadaşlarda ordalarmış,yüz ifadelerini bir görecektiniz arefeyi gösterdin bayramı yaşatmadım diye espiri yapıyorlar banaöğlen vakti balık çok nazlıidk sabah suyuna randevu verdim o zaman kozlarımızı paylaşacağızreeling
Ha geldi-ha gelecek. Ah'ha geldiii.!!! Değilmiş beee, nereye kayboldu bu balık birden? Sence de böylesi daha iyi değil mi? Hergün yeni bir heyecan, farklı bir deneyim ve zincirleme lezzetler. O meradan bir kez trofe alsan işin tılsımı bozulacak. Bu denli keyifli av güncelerini bir daha ara ki, bulasın... Selamlar Kadir, keyfin ve keyfimiz daim olsun. Beddua ettiğimi sanma sakın.
abi zevk konusunda haklısın müthiş haz alıyorum şu son 4 5 gündür sabah suyuna her zaman gidemiyorum gidincede gününü denk getiremiyorum,bu gece ayarı vereceğim o merada 3300gr ın üstüne çıkamadım, bayram dan bayrama bir denk geliyor abi böyle balık,bizim mera böyle işte umudumu tüketmiyorum yakın vakitte bir trofe çekecekmişim hissi var tekrar takımı bileyliyorum şimdi gece dörtte yine mekandayım gündüz olmadı karanlıkda işi bitirebiliriz belki
Hadi bakalım, yavaştan toparlan. Vakit gece yarısını geçti, seni bekliyor balıklar. Gün ışıdığında senin trofelerle uyanmak isterim, rastgele gurban en güzeline.