Merhaba arkadaşlar, En son kofana avımdan sonra son 3 gidişimde bir şey alamamıştım.SOn zamanlarda bölgemizdeki av hareketliliğini ve hava durumunu hesaba katarak sabaha karşı 05:00 sularında avlak yerime(dörtyol) geldim. Avlak yerinde hava ;yağmurlu(yer yer hafif sağanak) ve rüzgarlı ; deniz bulanık ve dalgalı(aşırı değil) . Neyse ben neopren tulumu üstüne lastik tulum onun üstüne yağmurluğumu çekip girdim denize (fazla değil tabiki) İLk 7-8 atışta sahte misinanın kopmasından dolayı denize uçtu , bu arada misina yeni nanofil 14 lb! allalala dedim neyse başaladım kusal kayalık vs.. kısa süre sonra 2nci sahte uçtu!banghead attığım düğüm normal çift polar düğüm sahteler ağırda değil halkalara bakıyorum kırık vs yok !? son kez ucuz bir sahte ile olayı çözmeye çalışıyorum derken oda gitti banghead O an avı kestim ,çünkü yedek makara misinayı almayı unutmuştum gün daha ağarmamış.Üsütümü tam çıkaracağım.. bir araba yanaştı arkadaşta avlak yerine bakıyormuş , neyse ondan 30 luk misina aldım biraz onu sardım üstüne ava devam..eee o kadar yol gelmişiz.. bu arada gün ağardı , saatler 8:30 civarında Nispeten daha kırmalık bir kısıma dizime kadar girdim orada bir 30 dk kadar at-çek yaptım tarayarak sahili geziyorum suyun bulanık ile berrak arası hat şeklinde olduğu bir bölgede bu hat'a dik şekilde 32 gm lık daha öncede kofana aldığım su üstü sahtemi atıp çekiyorum derken (bu arada zaten deniz dalgalı hafif aksiyon verdiriyorum) balık sahteyi aldı bende biraz sert asılınca ve misinayı bilmediğimden hem sarıp hemde geri geri kıyıya gelerek balığı kıyıladım.Fotoğraftaki balığı almış bulunduk sonrasında bir süre daha şansımı denedim 09:45 gibi avımı bitirdim. hedefim levrekti ama olsun.Daha iyisi sizlerin kısmeti olsun.. (bu arada ilgin olan bir durum yaşadım balığı tam kıyıya aldığımda benim sahteyle birlikte ağzında bir küçük sargoz kuyuruğu dişlerine takılmıştı diğer yarısını mideden çıkardım tam karambol yapıyormuş demek ki) BALIĞIN BOYU 42 CM. AĞIRLIĞINI KESTİREMEDİM. KAMIŞ 2,4 14-40 GR SHIMANO BEASTMASTER BU SON FOTOĞRAF ESKİ AVIMA AİT SAHTE GÖSTERMEK İÇİN KOYUYORUM.
Tebrikler Mehmet Bey,afiyet olsun.Gidenler İnşallah ucuz sahtelerdir gerçi pahalıda olsa kofanaya değer .. Misinada galiba üretim hatası var çoğu kişi sıkıntı yaşıyor.
aksiliklere rağmen güzel av olmuş..tebrik ederim bu havaları boş geçme..sabahdan akşama kadar yolu var..bizdeki suyun durumu vahim ama yinede şansımı deniyeceğim çamurda olsareeling
Tebrikler, güzel kofana. Nanofil'in kopması kötü, birkaç arkadaş daha aynı dertten muzdaripti forumda. Ucuz bişeyde değil, kopması şaşırtıcı. Neyseki avı bitirmeden çağreyi üretmişsiniz. Levreklerin de rastgeldiği avlar olsun
Teşekkürler , kopmanın sebebini bulamadım misina hatası galiba(bilmediğin ürün alırsan sonucu bu oluyor demek) teşekkürler evet aksyionu oldu biraz daha iyisi sizlerin olsun.. Teşekkürler mustafa bey
teşekkürler sizlerin paylaşımlarının etkisi var bizde.. evet bu aralar av yapıyor ama ben yakın değilim git-gel 2 saat Artık sizin raporların zamanı geldi bekliyoruz..
Vedat abi aman ne yapıyorsun o gitmedi çok şükür ama evet balık aldığım xorus asturie 15 cm 32 gr mullet. 2nci kofanası. bu sahtenin şimdide 11 cm 15 gr olan başka renk kodunu aldım haftaya elimde olur..memnunumç teşekkürler
teşekkürler hemşerim Evet açıkcası "o adamı sabahın karanlığında görmem ve elindeki bir parça misinayı bana vermesi" dedim kendi kendime kısmet bugün bir balık alacağım herhalde
Mehmet Bey selamlar.Afiyetler olsun güzelbir balık.O kadar aksiyondan sonra sizi oldukça mutlu etmiştir.Ben Erzin Doğalgaz santralde çalışıyorum.Bu civarda da avlanıyoruz.Siz nerede avlanıyorsunuz.Tanışmak isteriz sizlerle.Kolay gelsin.