Ben 1970 Senesinden beri Almanyada yasiyorum, cocuklarim büyüdü ve ben artik Türkiyeme dönmek icin hazirliklara basladim. Kislari Izmir/Buca da, yazlari ise Cesme/Germiyandaki yazligimizda gecirmeyi planliyoruz. Cocuklugumdaki hayalimi kismet olursa bir, birbucuk sene sonra gerceklestirmek istiyorum. Kücük bir motor alip, Ildiri sahillerinde, adaciklarin etrafinda dönerek balik tutmak ve aksamlari mangalimizi yakip keyfini cikarmak istiyorum kismetse... Fakat daha Balik tutmasini bile bilmiyorum. Sizler beni oldugum gibi kabul ederseniz, burada cok sey ögrenecegimden eminim. Almanyadan, Izmir ve cevresinde oturanlara özellikle Selam yolluyorum. Dün gece okudugum kadari ile bayagi Izmirli Arkadas var aramizda, hepiniz ile tanismak umudu ile.....
Oktay abi aramıza hoşgeldiniz. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz şekilde hayalleriniz gerçek olur. Burada en acemimizden en ustamıza kadar hepimiz el birliği ile paylaşımlarda bulunup, çocuklarımızında bu keyfi paylaşabileceği sürdürülebilir bir avcılık ve korunmuş bir çevre için uğraşıyoruz. Aramıza hoşgeldiniz..
Balık tutacağınız yerde tekneyle balık tutanlardan arkadaş edinip ne neylenasıl tutulur biraz pratik yaparsanız sizin için daha verimli olur. Buradan edineceğiniz teorik bilgiler ışığında yaptığınız pratik avlar ile kendi avlanma sitilinizi oluşturup kafanıza göre istediğiniz balığı yakalayabilirsiniz.
Oktay abi, hoşgeldin, Doğru yerdesin, bölgedeki arkadaşların yardımlarını esirgemiyeceklerinden eminim,
Oktay abi hoşgeldin; elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce herzaman yardıma hazırız ben ve BALIKAVI.NET ailesi.İnşallah hayallerini de gerçekleştirir ve bizimle paylaşırsın.Sevgiyle kal.