Bence gercekten en urkutucu balik Atlantik Kurt Baligidir.(Atlantic Wolf Fish) Asagidaki fotograflardan bir fikir edine bilirsiniz... Wiper gibi cok derin deniz baliklarida cok urkutucu ancak ben kisisel olarak atlantik kurdunun uzerine tanimam. Nasil ama...
Sanirim konuyu acan goruntusunden dolayi acmis fakat sizler tadi konusunda yorum yapmissiniz Heheh. Bencede urkutucu gorunuyor.Ve kurt baligida hakikaten yaratik gibi yahu.One oyle be Oyle birsey yakalasam kesinlikle dokunmam.Daha dogrusu ne oldugunu bilmedigim baliga kesinlikle dokunmam.Bazen olumle sonuclanabiliyorda degisik turdeki baliklara dokunmak. Rastgele...
abim geçen hale gitmiştik orada gördüm fotoğrafladım.abım pazarları ful musaıt oluorumda cumartesılerı bıraz sıkıntılı olursada sabah 9 dan sonra anca oluyorumö ama firmaların çalışmadıgı bı gun olursa o gun sendeyım abim..
Gece lüferde iken fleto istavriti fazla dibe indirmem ile bu balıktan yakalamıştım çektiğimde vatos sandım tekneye alınca koca gözleri görünce fener olduğunu anladım