Merhaba herkese abilerim , ablalarım dostlarım .. Balık tutmaya feci meraklı birisi olarak balikavi.net e damlamış bulunuyorum Balık avına aşırı meraklı olup herşeyi öğrenmek istiyorum umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz Herkese Rastgele.. !
kardeşim hoşgeldin biraz kendinden bahset seni daha iyi tanıyalım imza ayarlarını yapa bilirsen çok daha iyi olur ( ben bi kaç gün uğraşmıştım zorda olsa )
Böyle bilgiye aç ama balığada tok insanlara ihtiyacımız var.Vicdani sirkülerinin limitleri yasal sirkülerden çokçok daha yüksek olsun
*****Öncelikle Herkese teşekkür ederim bu sıcak kanlılıkla karşılamadna dolayı .. Ben İstanbulda oturuyorum .. Aydın üniversitesi Radyo Tv bölümünde okuyorum .. Müzisyenim , grubum var gitaristlik yapıyorum .. Bunların dışında çoğunlukla kendimi mutlu etmek için arkadaşlarımla balık tutmaya giderim hep.. Yeni yeni öğreniyorum neyin ne olduğunu .. ( Hangi balık hangi takımla tutulur , hangi balığa hangi yem atılır vs vs .. ) Ve açıkcası cok meraklıyım hatta birkeresinde bi balıkçı abinin yanında bile çalısmaya karar vermiştim ki okul yüzünden yapamadım Bu konuda en büyük hayalim , bir gün tekneyle açıkta balık tutmak ( Ne olursa olsun , ama büyük balık olursa daha iyi olur .. ) Teşekkürler .. Arda..