Bugüne kadar acemi bir balıkçı olarak yetinsemde artık ciddi ciddi daha büyük balıkların peşine düşmeye karar verdim. bu amaçla bilgiler araştırırken dikkatimi burası çekti ve konuları incelerken düşünmeden üye olmayı istedim. forumdaki konuların bundan sonra takipçisi olacağım. benim daha öğreneceğim çok şeyim var ustalardan. Herkese şimdiden rastgelsin
Aynen cemal abiye katılıyorum goğru adrese geldiniz aramıza hoşgeldiniz..Keyifli paylaşımlar diliyorum..
Hoş geldiniz Geçenlerde bir büyüğümüz ile telefonda tatlı bir sohbet ettik. Dedim ağabeyim, Allah aşkına şimdi zaten balık bu mevsimde doğru dürüst yok birde kalkıp mezgit peşinde mi koşayım dedim. Bana kızdı Dedim ama napayım şimdi bu saatte de Akdenize felan gidilmez belki Ağustos ayı Sinarit deneriz dedim ama yok yumuşatamadım İşin güzelliği,tadı orada oğlum. Mezgit,izmarit bunların avında en güzel tad, mevsimi zamanı değil diye ne bekliyorsun, al oltanı eline git Turna avla, Mezgit avla diye sitem etti benim ben büyük balık avlarım dememe.. Bende peki ağabeyim dedim ve ellerinden pamuk yanaklarından öperim diyerekten kısmet olursa Ağustos ayı içerisinde görüşmek üzere diyerek vedalaşıp telefonu kapattım
Bu gece ilginç birşey yaşadım mesela. Yanımda olta atan yaşlı bi amca oltasını kırınca tekrar atmayacağını söyleyip yemini bana verdi. yem türünü anlayamamıştım. Forumu gezerken dikkatimi çekti yemin adı madyaymış. Daha şimdiden başladım bile kurcalamaya forumu. İleri ki zamanlarımda avlarımla ilgili sizinle paylaşımlarımı bende sunarım.