Herkese selamlar; Öncelikle düzeyli ,seviyeli sevgi ve öğreti dolu bir foruma geldiğimi umuyorum. Yazları çoğunlukla Balıkesir in Erdek ilçesindeyim 3 metrelik bir motorlu kayığımız var yaklaşık her akşam balığa gideriz (şu sıra hariç hiç balık yok) Öncelikle mezgit,istarvit,izmarit tutarız zaten diğerleri yok gibi artık imzamda belirtiğim gibi bıktım bu ufak balıkları tutmaktan artık büyük balıkları tutmak istiyorum.
Hoşbulduk imzama ekledim şimdi ama çıkarmı bilmem ismim Okay Bu arada keşke açtığım konu veya yazdığım cevaplar "aboneliklerimi göster" kısmına otomatik gelseydi bulması kolay olurdu diye düşündüm.
Hoşgeldin okay arkadaş Gene ben.Aboneliklerine gelmesi içinde profilden aar yapabilirsin ama nasıl olduğunu ben tam bilmiyorum.Ben yapmıştım ama unuttum Yardımcı olacaklardır
Aramıza hoşgeldin,dilerim aradığın balıkları bulursun ama ufaklarınıda bulamayan var.Bende balık yok diyordum ama suların çok sıcak olmasındanmı nedir balık çok derin suda yani açıkta.Teknen biraz küçük olduğu için fazlada açılmanı öneremem rastgelsin.
Hepinize tekrardan teşekkürler HOŞBULDUM. şimdi peder de çıkayım mı çıkmayayımmı? diye düşünüyordu galiba çıkmayacak şu aşırı sıcak bir gün vardı o güne kadar güzel çapari yapıyorduk ama o günden sonra zıpkın gibi kesti,şimdide balıkçılar yasağın kalkmasından istifade hurrraaa ağlar atılıyor bakalım sular soğursa gelirler herhalde tekrar.