Herkese Selamlar, En sonunda rapor yazabiliyorum çünküüü tuttum dişlileri reeling Cumartesi akşam 8 gibi Tarabya ya vardık 3 kişi takımlarımızı açtık taze yemlerimizi taktık salladık oltalarımızı denize, fakat öyle bir akıntı vardı ki atar atmaz kıyıya paralel oluyordu 125 gr kurşunlu takımlar. Biz iki kişi siftah peşindeydik diğer abimiz 9 yaşından beri dişli tutuyormuş onun teknik desteği ile biz ikişer tane, abimiz de 3 tane çekti ve gece 3 gibi evin yolunu tuttuk. Fakat ben hiç birşey anlayamadım çünkü iki balığı da çekerken peşinden 3-4 kişinin oltası kesin geliyordu (herkes aynı şekildeydi) Pazar günü sakin olur diye tek başıma atladım motora tekrar Merter den Tarabya ya gittim hava kararmasına yakın yemlik almaya çalıştım ama sıfır çektim, müdavimlerden Turgut abi gitti canlı istavrit aldı geldi ve saat 23:15 civarına kadar da bu güzelleri alabildim ki en az alan bendim sanırım [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
teşekkürler inşallah devamı gelir de işte ev ve deniz arası uzak olunca biraz sıkıntı oluyor, hayatta en şanslı gördüğüm insanlar deniz kenarında oturanlardır
Ömer tebrikler, güzel bir av olmuş. Bu arada bende merterdeyim ve arasıra boğaza kaçıyorum, umarım bir gün tanışırız., selamlar
Üstadlardan tebrik almak da başka bir zevk teşekkürler benim ev de iş de merterde neden olmasın inşallah yaparız bir av yazarız bir hikaye
süper balıklar. bize ne zaman kısmet olacak acaba çok merak ediyorum tebrikler. daha niceleri nasip olur umarım