Balık avını çok seviyordum fakat uzun bir süre gidememiştim.sonunda fırsat bulup güzel bir yaz günü balık avına çıkmaya karar verdim.yem olarak tavuk ciğeri kullanıp kambur sazan dediğimiz pullu sazandan yakalayacaktım.yerse sürekli gittiğim kapulukaya barajı idi.Neyse göl kenarına gidip makinaları yemledikten sonra yere diktim.bir tane 3m 2 tane 2,15 kamışlı makinam vardı.yemledikten sonra artık beklemeye başladım.Çok istiyordum balık yakalamayı çünkü çok özlemiştim.yarım saate yakın bekledim.Zilleri evde unuttuğum için sürekli kamışların ucuna bakıyordum.Birden 3m olan kamışta titreme hissettim.Balığın vurduğunu anladım fakat biraz beklemek istedim.Biraz sonra yerde dikili olan kamışın yarıya kadar bükülüp tekrar doğrulduğunu gördüm.sürekli devam ediyordu ki buda balığın oltaya düştüğü anlamındaydı.Neyse heyecanla sarmaya başladım.adrenalinim okadar yükseldiki heycandan ölücem balıkçı arkadaşlar bilir.Oltaya düşen balığı sarmak kadar heyecanlı bişey yoktur.Derken yaklaştıkca misinanın suda sağa sola doğru gezdiğini görünce tamam dedim bayağı büyük bir balık.Bir yandandan kendi kendime gel oğlum hadi benimsin artık gibi konuşuyorum.Kıyıya kadar çektim ki ne göreyeyim;irice bi su kaplumbağası....Püüüh ulan bendeki şansa bak ve okkalı bi küfür ettim.O kadar sinirlendimki hayvanı öldürcem artık.Neyse kancadan kurtarıp hayvanı suya bıraktım tekrar.Bu da benim için unutlmaz av anılarımdan birisi oldu tüm arkadaşlara rastgele