Herkese merhaba abilerim.5 Günlük 19 Mayıs tatilini değerlendireyim diye ailemle birlikte Erdek'e gittik.Sabah ben iskelede balık tutmaya çalıştım bir şey yok Sonra kefaller dolaşmaya başladı .. Çapariye ekmek takarak atıp yavaş yavaş sardım aralarında .. Yavaş yavaş sararken birden baktım balık var Herkes etrafıma toplandı gelen balık trakonya Çakımı aldım o lanet olası sırtındaki 3 siyah dikenle birlikte kafasını kestim attım denize .. Ertesi sabah tekneyle balığa çıktık istavrit yakaladım ben 30-40 tane şansıma 1 hanos 1 de kırlangıç balığıda çektim ufak saldık onları..Akşam olunca tekne restorantı var büyük teknede işte .. Balıktan çıkıp oraya geldim elimde zıpkınım oltam falan var zıpkını belki dalarım diye yanıma almıştım .. Öyle böyle derken çıktık tekneye eşkina yedim ben Sonra kalktık.. Su kenarında geziyodum ki dev bir levrek dolaşıyodu orda..Kalbim küt küt atmaya başladı Zıpkınla vursam diye aklıma geldi çıkarttım zıpkını azıcık yaklaştırdım kafasına doğru hayvan o sıra döndü bende tam o sıra tetiğe bastım kafa değil ama sırtından vurdum Hayvan titremeye başladı balığı elimi uzatıp aldım..Balık 2 kilogram geldi daha fazla uzatmayayım işte resimlerim ..
Hikayeni okurken, bir an için Rambo filmi seyrediyorum sandım (Trakonya olayı!!) Ama sonu güzel bitmiş. Tebrikler
slm ya anıl antalyaya gelirsen hiç görüşmeyelim yaaa bu yaşta bu hız tebrikler avlar için ve sunumda harika
Sanırım bu hafta değil önümüzedeki hafta antalya adrasana gelicez Ordada kısmetse alırız bir şeyler eğer görüşebilirsek beraber avlayabiliriz
slm ahaa bela geliyorum demezmiş gelirmiş off offf tekne denizde olmasa o tarihte rusyada olurdum ama yok gidemem bi yere neyse gelde bakalım bi kuzu yakalarız artık
güzel av olmuş saol paylaşım için canım.bende senin yaşlarında takılırdım babanım yanına.küçük bi el oltası verirdi uğraş dur.
Anılcım tebrik ederim canım benim içindeki doğa sevgisini ve balık hevesini asla yitirmemen dileği ile seni kutlarım.B arada trakonya can alan ve sakat bırakan bir balık.İnsan sağlığı açısından tehlike arz ettiği için bi yerdede yaptığı pek yanlış sayılmaz bence!!!
valla ne yalan söyleyim harika bir sunum harika bir levrek okurkende heyecan resimdede heyecan ellerine sağlık ayrıcada bravo rastgelsin
kendini hiç kasma sen film seneryoları yazmaya başla çok heyecanlı anlatıyorsun. hatta bundan sonra formdaki arkadaşlarla bir olup tüm av raporlarını sana yazdırmak gerek. çok güzel av olmuş tebrikler. Levrek titremeye başladı olayı beni kopardı
Ama gerçekten öyleydi Zıpkınla bi çaktım böyle resmen titredi tır tır tır tır Sonra suya uzanıp aldım balığı suya düşecektim balığı alıcam diye
Balığı restoranın orda vurdum restoran dediğim tekne Dışarısı karanlıktı teknenin içinde çektirdim fotoyu ordan balığı poşete koyup evin yolunu tuttuk
Azer bülbül hesabıııııııııııııııı Bu levreklerde çok sazan oluyor cnm hiç kaçmıyorlar çok uysal hayvanlar sende vuruyorsun Tebrik ederim seni arkadaşım başarılarıonın ve zevkli av anlatımlarının devamı dileğiyle...