Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim.. Beneteau Antares tekneler hakkında bilgisi olan var mı? Hobi balıkçılığı için almayı düşünüyorum.. Bu teknelerin akdeniz şartlarında seyri ve mukavemeti nasıldır? Üzerinde Volvo Penta 105 Hp Diesel motor var.. Elimde Rota Seaman 575 var, onu satıp üzerini de tamamlayarak bahsettiğim tekneyi almayı düşünüyorum.. Görüşleriniz ve vereceğiniz bilgiler benim için değerli ve önemlidir. Şimdiden çok teşekkür ederim.
benetau antares için biraz gürültülu motoru olduğunu biliyorum abim kıbrıs için kullanacaksan onu iyice araştırman lazım zira akdenizin en çalkantılı ve en derin noktalarında gezineceksin birde sırtı çekmek gibi bir niyetin var ise bu teknenin devri yüksek bilgin olsun istanbulda bu tekneleri taksi gibi kullananlar var hızı ve mukavemeti yüksek
Akın bey elimdeki tekne güzel aslında ama pek sürati yok.. Haliyle uzağa veya açığa gitmeye korkuyor insan.. Bir de makine problemi var, şu an teknemde makine yok, almaya kalkınca da uçuk fiyatlar söz konusu oluyor.. Beneteau Antares 620'i Kıbrıs'a aşağı yukarı 25000 tlye mal edebiliyorum.. 30 hp dıştan takma sıfır makine için istenen rakam 4700 euro, tekneyi de 7500 tlye almıştım. Düşününce Antaresi almak daha mantıklı geliyor. Konuyu bu yüzden açtım. Sıfır motor alıp Rota Seaman 575 ile mi devam etmeli yoksa Antares'i mi almalı? Antares'in içinde fishfinder, navigasyon vs tüm tertibatı mevcut.
İngiltere'de eniştem var, o bulmuş, ben de almayı düşünüyorum.. 2001 model.. Buraya gelişi aşağı yukarı 25000 tl oluyor..