HERKESE SELAM ARKADAŞLAR , Bugün saat 16:00 gibi kadıköy iskelesinde arkadaşlarımın balık tuttuğu haberi gelince atladım gittim zaten haftasonunu iple çekiyordum :laughing: Ben biraz geç gittiğimden dolayı arkadaşlar livarlarını kocaman kefallerle çoktan doldurmuşlardı bile reeling , en azından görmediğim arkadaşlarımı görür bir iki muhabbet eder ,bir iki tanede olta sallarım diye düşündüm ,nasılsa akşam saatlerinde dişli avı için caddebostandaki meraya geçicektim vakitde geçirmiş olurum dedim mrsparkle Kadıköyde ilk kefal dip takımı oltamı salladım hemen vuruş geldi ama balığı alamadım sanırım iğneye tam oturmamıştı,derken ikinci vuruşta geldi balığı kıyıya çekerken beklenmedik başka bir vuruş daha geldi hihi aynı şey az önce yanımdaki arkadaşımada olmuştu yosuna falan taktı diye düşünmüştüm fakat durum farklıydı ,anlaşılan aynı balığa iki avcı birden saldırmıştık yani anlayacağınız balığı Lüfere kaptırdım ,hem balık gitti hemde takım gitti hihi Hemen lüfer takımını çıkararak yanımdaki av partnerimin kefal takımına şans eseri gelen canlı istavritini gönderdim ,bir kaç atış bekleme ve deneme gelen giden olmayınca baktım ki saat yaklaşmış kadıköyden caddebostandaki meraya gitme zamanı gelmiş :thumb: Caddebostandaki meraya gelince yaklaşık 10 kişi kadar balıkçı vardı ,av partnerim Sami ve Hakan abiler çoktan meradaki yerlerini almışlar bekliyorlardı, 1 haftadır Sami abiyle dişli peşindeydik ama birkaç vuruş dışında birşey alamamıştık zaten merada 10 balıkçı varsa o gün 1 yada 2 balık ancak çıkıyordu :laughing: Akşam 20:30 dan gece 12 ye kadar bekledik pek gelen giden olmadı ,arada bazı arkadaşların oltasına zayıf vuruşlar geliyordu ,saatin ilerlemesiyle birlikte çoğu kişi gitti 3-4 kişi kalmıştık .Sami abiyle bende yerimizi değiştirerek diğer arkadaşların yanlarından atalım dedik iyikide demişiz mrsparkle Demeye kalmadan oltama 3-4 kere arka arkaya sert vuruşlar geldi biraz uzaktaydım koştum hemen tasmaladım ve sonrasında mücadele başladı kazanan taraf bu sefer ben oldum Bu arada Balık 28 cm geldi sanırım LÜFER diyebiliriz http://www.youtube.com/watch?v=GhzYL6gl4sY&feature=youtu.be DAHA İYİLERİ SİZLERE RAST GELSİN İNŞAALLAH ,HERKESE HAYIRLI AVLAR DİLERİM mrsparkle
Kerem tebrik ederim , azmin zaferi diyebiliriz Bu arada önceki raporlarındaki gibi mutlulukla dolu bir gülümseme bekliyordum senden ama sanırım soğuk ve yorgunluktan gülümseyecek hal kalmamış sanki
Tebrikler Kerem, bir tane lüfer için bile bu çekilen eziyete değer, emeğinize sağlık, daha güzellerinide yakalamanız dileğiyle rastgele Bu arada sizi daha önce bir yerlerde görmüş olabilirim, gözüm sizi ısırıyor sanki
Güzel yorumlar için herkese çok teşekkür ederim Hepinize daha iyileri rast gelsin inşaallah .Metin bey genelde yemli ile alıyoruz balıkları spin pek deniyen olmuyor ,Özkan abim aslında güler yüzlü fotoğraflar vardı karede fakat yanlışlıkla video modunda çekim yapmışız ,tabi saatin ilerlemesi ve yorgunluğun etkiside olmuştur Yeni raporlarda bol bol hepimizin yüzü gülsün inşaallah Bu arada gerçekten azmin zaferi oldu denebilir İsa abicim bir yerlerde karşılaşmış olabiliriz genelde Kadıköy,caddebostan ve eminönü taraflarında avlanıyorum Daha iyi avlarda görüşmek dileğiyle
Aliço abim çok sağol daha güzel ve bereketli avlarda görüşmek dileğiyle kolay gelsin, rast gelsin hayırlısı gelsin inşaallah