merhabalar ben su ürünleri fak. mezunuyum. Okulumu bitirince Rize'nin o güzel havasını ve denizini bırakıp istanbula döndüm. Rize'de sabah erkenden kalkıp balık tutmaya giderdik, eğlenirdik genelliklede balık tutamadan gelirdik ama... çok özledim o günleri şuan evdeyim ve canım çok sıkılıyor bende sizin aranıza katılıp o günleri bir nebzede olsa bu sitede aramak istedim.
Aramıza hoşgeldiniz, Hiç merak etmeyin burada canınız sıkılmaz. Arkadaşlaık dostluk vardır, doğa sevgisi balık hasreti vardır. Bu site anlatmakla bitmez. Hele hele sizin gibi aramızda su ürünlerinden mezun arkadaşlarımızın da olması tadına lezzet katar. En azından İstanbul'da da balık var Şimdiden bol keyifli paylaşımlar..
Hoşgeldiniz... İstanbul organizasyonları takip ederseniz bir çok arkadaşınız olacaktır.. Tekrar hoşgeldiniz...
aramıza hoşgeldiniz.bende uzun zamandır balığa çıkamadım.ama sitemiz sayesinde bir nebze kendimi avutabiliyorum.burada olmak zevklidir.keyifli paylaşımlar.
Okuduğunuz okul benim hayalim olan okuldu.Hayalim olarakta kaldı Aramıza hoşgeldiniz. İkinci üniversiteyi okursam muhtemelen su ürünleri olacak
İlknur aramıza hoşgeldin balıkçılıkla ilgili soru sormaya çekinme bilgilerimizi paylaşmayı severiz büyük balıklı avların olsun rastgele