Benim Değil, Elin Raporu :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında alişan tarafından paylaşıldı.

1. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    Değerli forum üyeleri. Kendim tutamayıp elin yerine rapor yazışım ikinci bu sanırım. Fangri olayı bu mu acaba merak ettiğim sorulardan bir tanesi de bu ?
    Geçtiğimiz cumartesi saat 8.55 te atçekimi sonlandırdım hüzünlü bir şekilde eve boş dönüyorum. Dörtyol barınağındayım. Bu iki adamın yanından geçtim. Tekneleriyle yeni karaya ayak bastılar. Birinin elinde bu balık, diğerinin iki elinde ise önce üçer tane 300 gr mercanlar vardı. sonra poz verdikleri esnada balık yoktu elinde.
    Hatırlamıyorum ne ara ne oldu diğer mercanlara. Poşete attılar belki de. Bu büyüğün aşkından öbürlerini görmedim bile. Adam karaya ayak basar basmaz balığı temizlemek niyetindeydi. Ben adamın 7 saniyesine mal oldum. Adam sinirli bir şekilde bitti mi hocam dedi. Hayır hoca olduğumu nerden bildi

Yani fangri var Dörtyolda ?

2. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Ali Kardeş :) daha büyük mercanlar da var körfezde,dörtyoldan çıkmayalı çok uzun zaman oldu ama ara ara haberleri geliyor.Sarı belgeyi iptal ettirmeseydim kaptan arkadaşlar var orda,çıkardık birlikte.

3. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Benim var sari belgem hadi cikalim :D

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sinirlenmekte haklı abimiz, sosyeteye rezil ettin. Yalınayak meşhur olmayı sen de istemezsin, ben de. Ha dersen ki bu balık bende olsun, katlanırım. Bak işte onda haklısın.

:D:)

Aliş, lutfetsen de bir yakışıklı fotoğrafını görsem gubani. Yakışıklı dediğime bakma herhangi biri de olur, sen gönüller prensisin.:)