Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us BUNLARDA BENIM TURNA YEMLERIM 40 TANEDE SAHTE YEM VAR
savegear 4playlar güzel amirsey dikkatimi cekdi cok acık yeşil renklere daha cok önem vermişin ama bence okadar acık yeşil hata çünkü bizim denizlerde balık çekingen şimdi nasıl anlatayım bilmıyorum ama açık yeşil barakudanın sevdigi renkdir..bizim denizlerde barakuda nadir bulunuyor bnm fikrim bu meps lerde cok acık yeşil kasna avında balıgı ürkütecek cins den tabi gece avlanmıyosanız!!!!!
Yılların Turnacısı olarak kesinlikle ince elenerek sık dokunarak hazırlanmış bir koleksiyon diyebilirim.Gökhan arkadaşımız dersine iyi çalışmış.Bu yemlerin hepside bilinen en iyi turna avcıları.Geriye avlakta doğru zamanda doğru yemi seçmeye kalmış iş. İyi ve güzel günlerde bol trofeli avlarda kullanmanız dileğiyle..
Kücüktük cek birak arabalara legolara hasta gibi baglanirdik simdide sahte baliklara hep kücük kalmak ne güzeeelll
TESEKKURLERDEGERLI ABILERIM YENI BI KAC DAHA KASIK VE RAPALA ALMAYI DUSUNUYORUM ONERINIZ VARMI TURNA VE SUDAK ICIN ACIK YESIL AGIRLIKLI TURNA ACIK YESILI PARLAK VE YANSIYAN RENKLERI COK SEVIYOR OZELLIKLE SAVEGEAR IN SAHTELERI COK GUZEL IS YAPIYOR YENI CIKAN VE TURKIYEDE BULAMADIGIM ARKASI TUGLU MEPPS DUSUNUYORUM NE DERSINIZ idk