Yine bir akşam üstü av partneri ile telefonda görüşmemiz sırasında. İsmail : Akşam erken gidelim mi? Ben : Bence de. Hanım: Gidin gidin Ben : Donup kaldım ( anlam vermeye çalışıyorum ) Hanım: Erken gidin Yarına balık yaparız. Ben : ?????????? Meraya vardık dalga çok güzel kıyıları dövüyor ve köpüklü aksine de kimse yok anlam veremedim giyinip kuşanıp takımları hazırladık Saat : 19 :20 başladık at çek yapmaya ben hemen favori sahtemi (resimdeki ) taktım başladım atıp çekmeye 40 dakika sonra sahte değişti yarım saat de yenisi ile çalışıldı olmadı silikon taktık bir yarım saat de silikon umutlar bitti derken en son favori sahtemle son bir çalışma yapalım dedik ( Resimde ki ) bir kaç atış sonra kamış büküldü yine bizim sahteler çakışdımı diye İsmail'e baktım o rahat görünüyor sonra kamışa baktım cırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ses geldi kamışı çok çektim de ondan kalama aldı dur kamışı gevşeteyim de sahte rapaladan olmayayım dedim yok kamış hala sert ve hala cırrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu kez yakaladım dedim verdim tasmayı ( o sırada gerek var mı bilmiyorum ) Tabi gelenek bu arada bozulmadı bastım yaygarayı İsmail aldım aldımmmmmm İsmail'de hemen takımı sudan çekti yanıma geldi yardıma kamışın halini görünce epey şaşırdı kamış kırılmasın bu kesin 3 kilodan fazladır diye ben de bir yandan sarıyorum balık kalama alınca da duruyorum balık sakinlesin diye misina bitecek diye de içim içimi yiyiyor bir yandan da rahat 7-8 kez balık uzun kalama aldı gerçi 4. kalamadan sonra bende sarımı boş bırakmadım makine acayip gözüme girdi ağır iş makinesi gibi banamısın demedi korkudan arada elle misinaya baskı yaparak kalamayı daha zor hale getiriyorum korkudan kalamaya ellemedim ya kaçarsa diye balık sakinledi kolda derman kalmadı bildiğin yoruldum yük taşıdım sanki 3-4 dakika sonra balık kıyıya geldi elimi solungaçtan soktum o an sanki elim kayboldu gibi geldi biraz daha uzaklaştırdım şaşkınlıkla bakarken İsmail sahteyi balıktan ayırdı. Şimdiye kadar lüfer avları hep levreğe göre daha güzel derdim hele Daiwa Liberty 7-35 sarıkanat almıştım öyle aksiyon yaşattı ki lüferi tek geçerim şimdi bu balıktan sonra fikrim değişti levrek avı harika anlatılmaz yaşanır. Herkese bunun gibi hatta daha güzel avlar dilerim. Yakalanan: 1 adet 70 cm 3750gr levrek Kamış: Okuma V System 240 10-40 gr Makine: Spro Passion 720 Misina : Remixon Samurai 0.25 Sahte: Kendo Seabass No:24 Kalama ayarı : Selçuk Hoca sayesinde iyi ayarlandı yoksa saçma bir kalama ayarı yapmıştım. (TEŞEKKÜRLER ) Benim ASIL PAŞAM ( Oğlum: PAŞHAN) Şimdi dePAŞA LEVREK SAHTENİN İĞNESİ
Cok guzel balik tebrik ederim daha Allah bagislasin oglunuz buyudukce levreklerde buyusun yan yana poz verin
Paşa da James Bond gibi Maşallahı var.Ben de netten kendo sahte renklerine bakıyordum ki sizin sahtenin rengini beğenmiştim. Sağlık ,mutluluk dolu nice avlara.
Bir açıldın pir açıldın vallaha helal olsun:thumb: O açılım bi bana gelemedi bir türlü, Paşa için tebrikler niceleri yoklasın oltanı:thumb:
Paşalara benden de selam olsun bende geçen haftalarda paşamın şansına tuttugum balık oglum kadardı seninkide aynı olmuş inşallah hep böyle orantılı avlar nasip olur bizlere abim tebrik ederim
gerçekten güzel gol olmuş.keyfide müthiş olmuştur.elinize sağlık.güzel avlarınız böyle devam eder inşallah.sevgilerimle.
Amin çok teşekkürler Teşekkürler darısı sizin başınıza Amin inşallah beraber avlanacağamız zamanlarda olur. Orta iğnede girmişti oda biraz yamulmuştu. Her üç iğneyi de değiştim benden Teşekkürler. Umarım en yakın zamanda sana da denk gelir de bu keyfi sende alırsın. Çok teşekkürler. Teşekkürler çocuklar hayatın anlamı işte. Beraber avlar dilerim baba-oğul. Her ikisi içinde çok teşekkürler. Amin umarım bu zevki sende yaşarsın Teşekkürler sizin av raporlarınızı da merakla bekliyorum :thumb:
Tebrikler maşallahı var paşanın aynı sahteden bende yeni aldım acaba iş yaparmı diyordum evet yapıyomuş