bu hafta arabamı sattığım için en azından moralim yerine gelsin diye istoça gidip bi alışveriş yapim dedim.hedefte kurşun fırdöndü sahte böyle kapkaçak vardı.oraya gidince bide remixona uğrayıp fatih beyden bi daıwa entoh 5000 makinasına bakim dedim.uzun zamandır takip ettiğim makina idi.derken nasıl oldu bilemedim elimde makina ile çıkmışım.yani aldım valla.eee sonra bu makinaya ve elimdeki shimano aceration hg yede bi ipmisin aalmak lazım dedim ve gidip spıderwıre ez braid diye bi misinasını aldım.0.17 liği valla eve geldim pat pat elimle koptu.dedimki ben bunu hayatta sarmam .sabahı zor eddim hemen gidip değiştirdim ama faturayıda unutmuşum neyse yardımcı oldular ve yaklaşı 2 katı kadar fiyata penn aldım ama sağlam.bunu daıwama saracam.shimano içinde powerpro bakim dedim valla aynı şekilde dükkanda 0.15 ve 0.17likleri denedim elimle düğüm atıp çektiğimde pat pat gitti.o markada gözümden düştü.neyse toplanıp geldim.sufix alacam ne yapalım artık .o makinalarada ucuz misina sarmayalım dimi yani .şunu söylim lineaeffenin american braid diye bi örgüsünü kullanıyorum simdi piyasada inceleri yok amam örgü imiş.neyse artık benimde bi daıwam var artık boğazda kasmadan kullanırız artık.yoksa aceration 5.8 devir ile beni, zorlardı.
hayirli olsun gerçi okuyani korkutan bir tarzda yazmissin ( arabami sattim daiwa aldim gibi olmus ) ama pisman olmayacaksin :thumb:
hayırlı olsun engüzel balıkları yeni makinanız ile keyifle yakalamanızı dileri kısmetiniz hep açık olsun rast gelsin
entoh 5500 kullanıcısı olarak, , boğazın en akıntılı yerlerinde yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. ben memnunum sizinde memnun kalacağınızı düşünüyorum. makinanın ağır kurşun çekme gibi bir problemi yok. sadece akıntı yoruyor ama sizin zorlanacağınızı düşünmüyorum. güzel bir seçim yaptığınızı söylebilirim. hayırlı olsun, iyi avlarda kullanman dileğiyle