benimde daıwam var.

Konu, 'Makineler' kısmında sermat tarafından paylaşıldı.

1. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    bu hafta arabamı sattığım için en azından moralim yerine gelsin diye istoça gidip bi alışveriş yapim dedim.hedefte kurşun fırdöndü sahte böyle kapkaçak vardı.oraya gidince bide remixona uğrayıp fatih beyden bi daıwa entoh 5000 makinasına bakim dedim.uzun zamandır takip ettiğim makina idi.derken nasıl oldu bilemedim elimde makina ile çıkmışım.yani aldım valla.eee sonra bu makinaya ve elimdeki shimano aceration hg yede bi ipmisin aalmak lazım dedim ve gidip spıderwıre ez braid diye bi misinasını aldım.0.17 liği valla eve geldim pat pat elimle koptu.dedimki ben bunu hayatta sarmam .sabahı zor eddim hemen gidip değiştirdim ama faturayıda unutmuşum neyse yardımcı oldular ve yaklaşı 2 katı kadar fiyata penn aldım ama sağlam.bunu daıwama saracam.shimano içinde powerpro bakim dedim valla aynı şekilde dükkanda 0.15 ve 0.17likleri denedim elimle düğüm atıp çektiğimde pat pat gitti.o markada gözümden düştü.neyse toplanıp geldim.sufix alacam ne yapalım artık .o makinalarada ucuz misina sarmayalım dimi yani .şunu söylim lineaeffenin american braid diye bi örgüsünü kullanıyorum simdi piyasada inceleri yok amam örgü imiş.neyse artık benimde bi daıwam var artık boğazda kasmadan kullanırız artık.yoksa aceration 5.8 devir ile beni, zorlardı.

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    hayirli olsun :) gerçi okuyani korkutan bir tarzda yazmissin ( arabami sattim daiwa aldim gibi olmus :D ) ama pisman olmayacaksin :thumb:

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

hayırlı olsun engüzel balıkları yeni makinanız ile keyifle yakalamanızı dileri kısmetiniz hep açık olsun rast gelsin

4. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Hayırlı olsun ip misinada sufix 832 tavsiye ederim yarı yolda bırakmaz

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    entoh 5500 kullanıcısı olarak, , boğazın en akıntılı yerlerinde yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. ben memnunum sizinde memnun kalacağınızı düşünüyorum. makinanın ağır kurşun çekme gibi bir problemi yok. sadece akıntı yoruyor ama sizin zorlanacağınızı düşünmüyorum.

güzel bir seçim yaptığınızı söylebilirim. hayırlı olsun, iyi avlarda kullanman dileğiyle

6. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    inşallah olmam.sırada ev var onuda satıp saltiga surf almayı düşünüyorummrsparkle

7. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    boğaz için kaçlık almalıyım.0.16 olurmu