Benle ilgili

Konu, 'Genel Konular' kısmında draco tarafından paylaşıldı.

1. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Selamlar dostlar...

Kısa bir açıklama yapmak istiyorum, vicdanımla ilgili...

Son 2 aydır doğru dürüst bir çizgi tutturamadım forumumuzda. Ocak ayından beri başıma gelmedik kalmadı. Ciddi bir kaza geçirdim, gözümden oluyordum, Allaha şükür kurtardım. Sonrasında işsiz kaldım, gurur yapıp, gemileri yakıp bu krizde istifa ettim, hala iş arıyorum... Daha sonra çeşitli ailevi problemlerden dolayı ne tadım kaldı, ne de mecalim... Gıda zehirlenmesi geçirdim üzerine, 2 gün serumlarla hastanede yattım. 15 günde zor toparladım. Şu sıralar umrumda değil ne balık avlamak, ne de hobiler...

Ama burasının bana sitem ettiğini ta içimde duyuyordum, yüklenmiş olduğum yöneticilik görevimi, yerime her ne kadar mükemmel olarak yapacak arkadaşlarım, kardeşlerim varsa da üstlenmem gerektiğini bir kez daha hissettim.

Huzurunuzda, tüm yönetici arkadaşlarım ve bu hobiye gönül vermiş arkadaşlardan, özellikle de bana mesaj atıp geri dönüş alamamış üyelerimizden özür dilemek istiyorum...

Artık aranızdayım, balık avcılığına ara verdim ama tecrübelerim ve aklım doğrultusunda elimden gelen yapacağım...

Hepinize saygılar sunarım... Beni anlayın...

2. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

geçmiş olsun kaan abi. pek tanışıklığımız olmasada başınıza gelenlere üzüldüm. bu inişlerin elbet çıkışıda olucaktır, gönlünüzü ferah tutunuz..

tekrar geçmiş olsun.

3. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Kaan Bey,
    Geçmiş olsun. Ne demişler aksilikler hiçbir zaman tek gelmez mutlaka peş peşe gelir. Evvela moralinizi yüksek tutun ve her geçmişten bir ders çıkarmamız icap ettiğini unutmayalım. Allah beterinden korusun diyelim ve buna da şükredelim. Beterin beteri var. İnşaallah bu aksilikler bitmiştir ve sizi mutlu , sağlıklı, huzur dolu günler bekliyordur. Bunu bütün kalbimle temenni ediyorum. Ancak hiçbir zaman moralinizi bozmayın.
    Selamlar,
    Süheyl Başak

4. ozan

ozan Ozan

kaan geçmiş olsun. bazen hayatta olur böyle şeyler. ama her kötü günün arkasınd mutlaka güzel günler vardır

5. andyou

andyou haldun

Favori Kamış:
    fladen x flex, alba rodex 3.90 , lineaeffe 4.50 s-curve
    Favori Makine:
    daiwa emblem x 5000, okuma avenger 30, carmoran 3000 fjet,okuma zeon
    En İyi Avı:
    lüfer kilosuna bakmadım
    hiç bir şey senden önemli değil..ne demek istediğimi anladın sanırım...

6. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    büyük geçmiş olsun, bu kadar badireler atlattıktan sonra sana güç kuvvet yetmez artık. allah beterinden saklasın.

7. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Geçmiş olsun Kaan, bazen hayatta böyle dönemler olabiliyor ve insanı çok zorlayabiliyor.
    Umarım en kısa sürede tüm bu aksilikleri telafi edecek güzel gelişmelerle dengeye kavuşursun. İyi günler ve sağlıklı zamanlar dilerim sana..

8. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Gecmis olsun Kaan. Bazen tüm aksilikler üst üste yigilabiliyor. Ama unutma en sert firtinadan, en karanlik geceden sonra bile günes dogar. Belki herzamankinden daha da güzel dogar..

Selamlar, sevgiler..

9. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Çok büyük geçmiş olsun...

Allah daha beterlerinden korusun..

En güzel dileklerimle..

selamlar...

10. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Birçok insan emin ol şuan senin yerinde olmak istiyordur.15 gün devlet hastanesinde bir yakınım için refakat ettim.Gerçekten psikolojim bozuldu diyebilirim.
    Ne acılar ne acılar.Orta yaşlı bir amca ile tanıştım ama konuştum diyemiyorum.Çünkü gırtlak kanseriydi.Ve artık konuşamıyordu.Kağıda yazarak anlatıyordu derdini.İlk cümlesi konuşmayı çok özledim oldu.
    Çocuklarının ilgisizliğinin üzerine hastane masraflarıda belini bükmüştü.Yazdığı kağıtlara göz yaşları damlıyordu.
    Daha fazla söze gerke yok sanırım.Sağlık ve sıhhat en önemli lütüftür yaratandan.Konuşabilmeye gelene kadar ne lütüflar var hayatta bunları düşünmemiz lazım.
    Bu tip belalar inşallah dönüm noktası olur hayatımızda.
    Eminim çok güzel günlerde yakında...Sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum herkese...

11. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Hepinizin güzel dileklerine teşekkür ederim. :) Ölü toprağını atmak için silkeleniyorum :)

12. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Kaan geçmiş olsun kardeşim hepimiz zaman zaman böyle zor dönemler geçirmekteyiz umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulur ve hayatını normal akışına döndürürsün:)
    ama unutmaki aile ve iş herşeyin öncesinde gelir senin buradaki görevin ailene karşı olan görevlerinden çok daha önemsizdir;) ;)

13. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Geçmiş olsun Kaan , seni gerçekten çok merak ettik.
    Benzer şeyleri 1 sene kadar önce ben de yaşadım. İşimi kaybetmesem de gelirimin %70 ini bir anda kaybettim. Sonra dedim ki bunun daha dibi olamaz, bundan sonra anca yukarı giderim. Öyle de oldu. Senin için de bu şekilde olacağından hiç şüphen olmasın.
    Seni yeniden aramızda gördüğüme çok sevindim...

14. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Kaan Bey,
    Bu satırları da ilk yazıma ilave et.
    Hayat daima mücadele etmek değil mi? Henüz çok gençsin daha o kadar çok badireler atlatacaksınki onların hepsi ilerde birer anı olarak kalacak. Şu andaki durumunun güçlüğünü az daha olsa tahmin edebildiğimi zannediyorum. Bu durumun bir tek ilacı var oda sende. Tüm dostların sana yardımcı olmaya çalışacaklardır. Ama yinede ilacı yalnızca sendedir. Hiçbir zaman kötümser olma ve atlatacağına daima inan. Tüm arkadaşlar da sana moral vermek için çalıştıklarını görüyorum. Ne mutlu sanaki çok arkadaşın ve düşünenin var. Ancak balık tutmaya ve hobilere ara verdim diyorsun olmadı. Sitemizin tüm üyelerinin balık tutmaya adeta hasta olduklarını görüyorum.
    Sende öylesin. Belki eğlence ve hoşça vakit geçirme diye gözün hobileri görmüyor ama olamaz. Balık tutma bildiğin gibi insanın kafasını boşaltmak için en güzel yoldur. Kendimden bir misal vereyim: Yıllar önce ben günde iki paket sigara içiyordum ve balık tutarken inan sigara içmeyi dahi unutuyordum. Hadi bakalım büyük veya küçük bir organizasyon yap ve hepberaber güzel bir gün geçirelim ve kafalarımızı dağatalım.
    Selamlar
    Süheyl Başak

15. dersim

dersim hüseyin

kaan bey geçmiş olsun.Her yokuşun bir inişi vardır inşallah bu son sıkıntın olur. size saglık,mutlu,huzurlu günler dilerim.

16. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Kaan kardeşim geçmiş olsun.Hayat hepimiz için bir sınav.Kimi zaman çok keyifli, kimi zaman çok zorlu geçiyor. En kısa zamanda toparlanacağına inanıyorum.:)

17. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Kaan kardeşim büyük geçmiş olsun , önce sağlık sonra iş hayatı , bazı şeyleride kendine fazla dert etmiyeceksin , sen benim yerimde olsan ne yaparsın , işimiz gereği sezonumuz 7 . inci ayda başlar ve yıl sonuna kadar fuul çalışırdık maalesef 8. aydan itibaren yangelip yattık , yaklaşık 7 . 8 . aydır boştayım.Daha evvel dediğim üzere , her şeyin başı sağlık.

18. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    hayata devam

insan başına gelmeyince anlamıyor tabi,hakikaten arka arkaya yaşanan bu talihsizlikler insanı yıpratıyor ama öyle şeylervarki dönüşü olmuyor.
    sene 2007 gürcistan dönüşü 250 tonluk liebher marka mobilvincimizin uçuruma uçması neticesinde vinç operatörümüz 20 gün komada yattı kendine geldi ve 2 bacağının kopuk olduğunun farkına vardı hemde dizkapağının 15 cm yukarısından . kısa bir nekahat döneminden sonra bunun taktiri ilahi olduğunu söyledi ve akıl sağlının yerinde olduğunun en büyük nimet olduğunu söyledi,allah sevgisi ve inancı onun bu felaketi olgunlukla karşılamasını sağladı.
    ya aksi olsaydı

HAYATTA EN ÖNEMLİ ŞEY HAYATIN İNİŞ VE ÇIKIŞLARINA GÖĞÜS GERMEK VE SİZİN SAĞLINIZ.VARSA ÇOCUKLAR VE AİLENİZ.SANIRIM YAKINDA HAYATINIZIN BALIĞINI YAKALAYACAKSINIZ BUNUN İÇİN SİZE DUA EDİCEM.
    SAYGILAR

19. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Kaan abi büyük geçmiş olsun,aramıza geri döndüğüne çok sevindim..

20. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Kaan yaşadığın sıkıntılardan hiç haberim yoktu.Allah yardımcın olsun, allah kolaylık versin.Bir an evvel huzura ve mutluluğa var inşallah.Sen bu foruma lazımsın ona göre.