sevgili balık avı dosları dün yücel abi ve ayhan arkadaşımla beraber kıyıdan at cek avı için sabah saat 4 için anlaştık saat24-30 da telefon sesiyle uyandım bizimkileri uyku tutmamış sabahı beklameyelım hemen gidelim bende ok dedım tabıkı gece düştük yoola avlak yerıne vardığimizda karşı kıyıda iki kişinin şamandıralı levrek takımıyla balık cektiğini gördük 10 dakıkada 3 balık cekti bizi aldı bir heyecan olacak bu iş dedim içimden yem olmadığı için yanımızda asıldık at cek yapmaaya ilk misafir beni ziyaret etti kıyıya aldım sonra yucel abi aldı birtane ben arabada biraz kestırdim kaltığımda tam gün ağarmak üzereydi tam levrek zamanı dedim aradan yarım saat gecmışti akıtının tam ortasına attım daha makınayı kapatmamıştım bir ağırlık hissettim balık basıyordu hemde delice akıntıda olunca dehşet veriçi bastırıyordu kalama gidiyor bizim yücel abiye kepce dedim inanmadi ayhana söyluyorum inanmıyor abi kepce diye bağırınca bunlar kendilerine geldiler bir ben cekiyorum bir balık atıntıyıda destek alarak kalamayı boşaltıyor yavaşca durgun suya doğru cekip kepceledik rahat nefes aldım sora bir tane daha taktırdım kıyıya aldım fakat yukarı cıkarken rapaladan boşaldı 6 metre kıyıdan götürdükten sonra balık zıplaya zıplaya suya gıttı 3 kışıye çalım attı yani o olaya cok güldük yüzel abi biraz kızdı bana ama sonra avımızı sonlandırıp mutlu şekılde döndük herkese sevgiler saygılar avınız daim olsun
Tebrikler. Güzel bir av olmuş. heleki at çek ve levrek. Balıklarda güzel yanlız at çek ile ilgili olarak sahte olarak ne kullandınız floting, suspending gagalımı gagasızmı ve misina çapı ile adı. bu bilgiler çok önemli
Sevgili Mesut gene çok güzel bir av olmuş. Maşallah levrekler harika.Bereketli ve afiyet olsun. Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle, rastgele...
Tebrikler,çok harika bir av olmuş,okurken bende heyecanlandım.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
Bergama'nın bereketi trofe levreklerle devam. Tebrik ederim Mesut güzel gönlünce daha güzellerine rastgelsin. Yücel abimize de selamlar.
Çok güzel görünüyorlar.herdaim avınız böyle olsun.yakalama tekniginizden ve malzemelerden bahsederseniz sevinirim.saglıcakla....