balık avı dosları yücel abimle bu sabah yaptığımız lüfer avini sizlerle paylaşmak istedim her ne kadar lüfer avcılığı güzel olsada bizim işimiz levrek neyse bu sabahki avda iki yakışıklı lüfer ziyaret etti bende ziyaretlerini geri cevirmedim tabiki herkese saygılar sevgiler
recep abim ne bu hastalık iyileşsin nede bu tutku yok olsun biz böyle memnunuz abi bundan daha daha güzel bir hastalıkmı olur saygılar ilgine teşekkürler
özel mesaj sistemini ilk defa kullanıyorum, onun için ayarları filan kontrol ettim ama halen göremiyorum cevabını. sen gönderilmiş olarak görüyormusun?
Mesut abi lüferlerde en az levrekler kadar yakismis eline daha iyileri rastgelsin insallah abi tebrikler.
eyvallah kardeşim hadi seni beklıyoz misafirimiz olacaktın artık büyüklerini sen yakalarsın sağlıcakla kal
Mesut abi tebrikler gerçekten güzel balıklar.Bergamalı oluşunuzdan avlandığınız şehirleri aşağı yukarı tahmin edebiliyorum.şahsen ben dikili ve bademli tarafında avlanıyorum.sahte yemle avlanma işine aşırı derecede merak sarmış bulunuyorum.ancak bu bölgelerde sahte yemle avlananlara garip bakıyorlar,bölge halkının alışık olmadığı bir avlanma çeşidi olsa gerek.geçenlerde dikili sahil şeridi ve bademli,dikili limanlarında çeşitli denemelerim olsada herhangi bir takip bile alamadım.bu yüzden herhangi bir sakıncası yoksa sizin tecrübelerinize dayanarak bu kıyı şeridinde hangi bölgelerde suni yemle at-çek avcılığı yapılabilinir öğrenmek istiyorum.saygılarımla
Sevgili Mesut Birgün yanına geleceğim,senide buralara beklerim. Tebrik eder,devamını dilerim. Sevgiyle kal