Arkadaşlar balık olayına yeni merak sardım daha bir aydır bu işle ilgileniyorum ve daha önce hiç tecrübem yoktu taaaki sizin bu forumu okuyana dek bir haftadır forumu okuyorum ve iğne bağlama beden yapma kurşun bağlama hangi balığa hangi olta vs. bir çok şeyi öğrendim hepinizden ALLAH Razı olsun diyorum. İsmim Mesut yeni üniversite mezunuyum ve çiçeği burnunda evliyim eşim çalışıo ve bende ekim aylarına dek boşum. Bergamada ikamet ediyorum ve zamanım boşa geçmesin istiyorum ders çalışmak bi yana diğer zamanlarımda da balıkla uğraşmak istiyorum. Bir aydır çok amatör 9 YTL ye aldığım bi makaralı oltam vardı bunu biraz geliştirdim Mustad 4 numara mavi renk çapraz palalı bir iğne 25 gr fırdöndülü bir kurşun 60 metre misina ile çupra için iki iğneli dip oltası yaptım ve halende yapmaya devam ediyorum çünkü her balığa gidişimde kesinlikle bir takım denize hediye ediyorum : ) birde çok gıcık olduğum bir durum var balıklar yemi alıp yerine not bırakıyolar yemini aldık yerinede ot taktık die vs. vs. bir sürü sorun. Sizlerle iyice tanışarak bilgilerimi geliştirmek istiyorum.... Saygılarımla
aramıza hoş geldiniz ,keyifli paylaşımlar ,hitapta kusur etmememiz için imza ayarlarınızı yaparsanız ,ad soyad , yaş, şehir , kan grubu bu bilgileri yazarsanız . teşekkürler
Hoşgeldiniz tatilde Ayvalıktaydım Bergamayı da görme fırsatım oldu çok güzel bir yer. Sanırım dikili tarafında avlanabilirsiniz.
Mesut Kardeş ; Aramıza ve Ailemize hoş geldin. Araştırdığın ve aradığın tüm konular ile can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli paylaşımlar dilerim.
arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim bir günde bu kadar mesajı hakikaten beklemiyordum... Benide aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar....
Sevgili Mesut hoşgeldin İmza ayarlarınıza Doğum tarihi, Kan gurubunu ve bulunduğunuz yeri eklersen sevirim. Birde sana ufak bir tavsiye, Madem Çupra tutmayı niyet ediyorsun şu iğneyi biraz büyüt kardeşim. Şöyle 1-2 no yap yada 1/0 sonra kurşunuda 40-50 gram oldumu daha iyi olur tabi bu söylediklerim 80-100 gram atarlı olta için. Yem olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama herhalde mamundur. Tekrar hoşgeldin keyifli paylaşımlar
valla hocam mamun biraz bana itici geliyo o yüzden sülünes kullanıyorum. ama tavsiyelerinize uyarak mamun kullanıcam ve iğne 2 numara ama marka ve tipi nasıl olması sizce