Hafta içi ekip olarak gitmeyi planladığımız avımız Berkan Abi'nin dün gece ki rahatsızlığı ile iptal olduğundan organizasyonu tek başıma gerçekleştirdim.. Sabahın ilk ışıklarıyla av bölgeme vardığımda etrafta tek tük istavrit alanlar olmasına rağmen geçen hafta gelen yeni makinamı ilk kez denemek için istavrit çaparisi takmak içimden gelmiyordu.. En azından birkaç atış yapıp makina kamış kombinasyonunun gerçek performansını görürüm düşüncesi ile klasik sahte bedenini yaptıktan sonra 175 gr. kurşunu da takıp bismillah dedikten sonra Allah ne verdiyse yüklendim.. Kurşunun havada gidişi gerçekten güzeldi Bir iki dk. içinde dibi bulup sarmaya başladıktan kısa bir süre sonra ağırlığı hissetmiştim.. 0,25 misina, 175 gr. kurşun ve ağırlığa rağmen makina işini iyi çıkartıyor yavaş yavaş merakımın sonuna yaklaşıyordum.. Ve takımı kıyıya çektiğimdeki görüntü aşağıdaki gibiydi; Yeni makinayla yaptığım ilk deneme %100 başarıya ulaşmıştı.. Birkaç atış daha yaptıktan sonra çapari açıp ava kaldığım yerden devam ettim, balık uzakta, dipte ve oldukça seyrek olmasına rağmen 2,5 saat daha kaldıktan sonra avı sonlandırarak eve döndüm.. Yarım kiloya yakın iri istavrit de günün başka bir keyfi olmuştu.. Bugünkü avımı şu an gribe bağlı yüksek ateşten dolayı hastanede olan (öğleden sonra hastaneye gittiğini öğrendim) Sevgili Berkan Abi'ye (xfisher) ithaf ediyorum.. Berkan Abi geçmiş olsun, bir an önce iyileş ki önümüzdeki haftaya hazır ol Bu arada sabah telefon açıp haberi aldıktan sonra online yayın yapan Sabri'ye , yine arayan Aykut Abi'ye, her türlü maddi manevi desteğini esirgemeyen Sevgili İsa Abi'ye ve tüm dostlara teşekkür ederim
az olsun öz olsun ama boş dönülmesin .insan boş döndümü keyfi kaçıyor .birde yeni oltanızı denerken ilk atışta başarıya ulaşmasıda büyük şans tebrikler.
Deniz dostum bu güzel avını tebrik ederim, makinen de tekrar hayırlı olsun, güzel avlarda kullan inşallah.. Ayrıca raporunun başlığı beni çok duygulandırdı, çok teşekkür ederim.. Ben de hastaneden az önce geldim.. 39 derece ateşle acil serviste 3 saat yattıktan sonra nihayet ateşi 37.4'e düşürerek taburcu ettiler.. şimdi hızla iyileşmeye gayret ediyorum, 3 gün istirahatliyim..
Tüm olumsuzluklara rağmen tek başınada olsa ava gidip güzel bir gün geçirmen beni memnun etti Seni can-ı gönülden tebrik ediyorum kardeşim, hep birlikte nice avlarımız olur inşallahreeling (Bugün beni aramışsın ama uyuyordum, önemli bir şey var mı )
Sağol Volkan.. Bugün seninle de tanışamadık bu arada.. Eyvallah Sabri Bugünkü maceranı anlattın mı? Yoksa ben mi anlatayım Teşekkür ederim Gülsüm Balıklar dolapta, gel yarın Geçmiş olsun Berkan Abi, Ateşin düşmesine sevindim ama birkaç gün daha tekrar etme riski var.. Özellikle akşamları dikkat et.. Önümüzdeki hafta nereye gidiyoruz?? İsa Abi uzun bir aradan sonra ilk kez tek başımaydım, gerçi Kartal Abi’nin bir arkadaşı sonradan geldi ama sizle balığa gitmek ciddi manada bağımlılık yapmış, bugün onu fark ettim
Can Bey dediğiniz gibi bir şeye özenip ilk uygulamada sonuç elde edince keyfi bir başka oluyor, yoksa tuttuğumuz topu topu 3 5 balık.. Teşekkür ederim..
Evet dün Berkan Abi gelmeyeceğini söyledikten sonra arkadaşlardan da gelemeyen olacağını öğrendim. bende herkesin olduğu bir gün gelirim diye düşündüm. Hepinizin olduğu bir gün mutlaka geleceğim
Eşref Abi teşekkür ederim.. Hava koşulları balığı uzağa ve dibe çekiyor ama az olsun öz olsun.. Ali Bey teşekkür ederim, daha iyileri size inşallah.. Engin Bey yaz mevsimi gidip kovayı kraça ile doldurup ''çıtır çıtır oluyor (!)'' diyenlerin aksine en lezzetli zamanının şimdi olduğunu söyleyebilirim.. Sağolun..
Tebrikler, daha bereketli avlar dileğiyle, herdaim ...RASTGELE... Şu yeni makinanlada bir tanışsaydık, adı soyadı, nedir, nasıl, birşey neye benziyor, bir resmi falan hani olsaydı diyorum...
deniz bey tebrikler, ilk atışta siftah yapmanızda mutluluk verici olmuş, berkan beye buradan geçmiş olsun. esen kalın.
Tebrikler, güzel balıklar. Bu seneki grip yüksek ateş ve bol öksürük yapıyormuş ve kolay geçmiyormuş. Herkesin dikkatine... (Geçmiş olsun)
Teşekkür Ederim Hakan Bey.. Sizi de aramızda görmek isteriz.. Teşekkür ederim Volkan Bey.. Daha iyileri size inşallah..