Berkley Crystalmi ? Powerline ip mi saglam

Konu, 'Misinalar' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    hangisi sağlam lütfen kullananlar yorumlarsa çok sevinirim, sezona mazemleri topluyacam az bir zaman kaldı , powerline recine kaplı diyorlar dolaşma yapmaz, berkley crystal powerlinedan daha sağlam diyor, bir kac kisi nedecez simdi crystalmi alicaz powerline mı , sonucta misina gibi ucuz değil bu ip misina okuma salina 16000 ne sarıcam birde kaç metre almam gerekli 300 ? yardımcı olan herkeze simdiden teşekkürler herkeze rastgele saygılar...

2. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    eğer bütçen müsait ise kesilikle berkley derim

3. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Sağlamlıkda Whiplash in eline kimse su dökemez. Ama mm olarak değerini 2 veya 2,5 la çarpın. Örnek 0,10 whiplash monoda veya power pro da 0,20-0,25 arasına denk gelir.

4. antares

antares ahmet

En İyi Avı:
    lepistes
    0,06 whiplash ile 6kg kurşun poşetini kaldırdım,
    tatlı su için falan diye duymuştum whiplashı ama denizde 1 yıldır mutlu-mesut kullanıyorum.
    Dışı kaplama olduğu için oluşan düğümlerde rahatlıkla çözülebiliyor.

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    aradıgım cevap buydu siz kullandınız yani evet saglam diyorlar bende jig marakaya sarıcam 1 ay sonra tedarik edicem , powerline recine kaplı saglam dediler bir abimde jigci antalyada whiplash berkley crystal 65 lbs beyaz al dedi , ipten hic anlamam öğrenmeninde yaşı yok teşekkürler.

6. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    65 lbs olanı kaç mm oluyo abi :D haha hiç anlamıyorum bu ip muhabbetlerini , saygılar.

7. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    Murat Dikkat et Yeni Çıkan Fireline Crystaller eski Whiplash Proların performansından uzak. Bulabilirsen 0.24 270 metre Whiplash pro Crystal al Okuma Salina 2 16000 e tam olarak sarabiliyorsun. Daha hesaplı bir ip istersen Power Pro 0.36 kırmızı veya Effe Dynamix 0.35 kullanabilirsin. İkiside Berkleye göre oldukça ekonomiktir.

8. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    herşeyin emitasyonu çıkıyor, bozuyorlar kalitesini yeni olan herşeyden korkar oldum zaten emrah abi , çok teşekkür ederim , yok abi hesablısını geçtim sağlam olsun bizim olsun arkadaş dalga geciyor dün telefonda 30 kiloluk kuzu bindiğinde oltana napacan diyorlar dedim; millette kas gücü var bizdede deli gücü var cekeriz dedim :) gıcık etmem lazım bazılarını ondan saglam olan crsytal pro diyorsun abi tamamdır onuda yazdık, takım taklavat tamamlandı teşekkür ederim , hava fena patladı :) gündüz oldu aksam yarın napacaz bakalım kemerde :)

9. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
  10. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    Aynen bu misina :) Ben yatın pervanesine dolanınca 40 metresi koptu. Ek yaptım o da içime sinmedi. Gittim bende Effe Dynamix aldım 0.35 buda gayet güzel ve hesaplı. 300 metre sardım. Epey fiyat farkı var.. Ama bendeki 100 LB lik 0.28 Berkleyi kıracak balık olacağını zannetmiyorum. 100-150 kg balık belki. Sen ipi ne kadar sağlam alırsan al ucuna 0.70-0.80 loader saracaksın. Senin takımının mukavemeti o kadar olacak. Berkley e gerek yok bence sende benim gibi ucuz yollu Effe Dynamix alabilirsin
    http://www.avpazarim.net/_A3-3213-effe-dynamix-braid-jigging-line-100-mt.htm
    bir incele

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    power pro nasıl abi kullandınmı sen birde ipin ucuna misina düğümlüyorsun, vs loader diyorsun ben bilmiyorum onu :s şok düğümü gibi bir düğümmüdür oda nasıldır abi ek işini hiç sevmiyorum neden ipe direk jig baglanmıyor anlamadım gitti :eek: mukavemeti güclendirmek içinmi yapılıyor abi ?

12. antares

antares ahmet

En İyi Avı:
    lepistes
  13. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    Şok loader diye geçer. İp esnemediği için ani kafa darbelerinde patlatmasın diye önünde 3-4 kulaç loader bağlatılır. İnternetten nasıl bağlandığını videolu izleyebilirsin veya direkt orhana git yardımcı olur. Loader misina ve en uca klipste alırsın.

14. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    ;) tamam abi

15. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı: