Vanish modelini levrek için şamandra-slikon arası kullanmak için almayı düşünüyorum. Sizce doğru tercihmi? 100% FC olması önemli 12Lb yaklaşık 5.4 kg 0,30mm ye denk geliyor. Yurt dışı satış fiyatı 110 yard=100 m kargo dahil 10$
Kargosuyla 20TL yi geçer o zaman. Eğer tek sipariş kalemi bu ise Yurtiçinden almak daha mantıklı sanki. .
Kargo dahil 10$ Ürün 6,98$, Kargo 2,98$. Kur 1,5 olsa 15 tl yapar. Türkiyede 20 tl olsa 5 tl de kargo 25 tl. aradaki 10 tl ile ben bir sahte daha alırım ebaydan Aslında küçük rakamlar ama Türkiye de uğraşıyoruz. Vardı yoktu telefon aç vs. Ebay da çoğu üründe fiyat olarak daha cazip açıkçası. Öncedende alışveriş yaptığım bir kullanıcı zaten.
Kargo 2.98 demissiniz. o ucrete yurt icinde bile kargo yok. o sakın sigorta bedeli olmasın. Tekrar incelemenizde yarar var sanırım. Sayet kargo o tutar ise, hicbir sey degil.
Haklısın , Ben kargo dahil kısmını görmemişim. Bende bu aralar fish finder arıyorum. Bakim inşallah bulurum.
....................100 yarda vanish yerine 1750 yarda trilene oneririm cok daha kalitelidir...fiyati 30-40gbp civarinda 2010 stoklari bulunabiliyor.....2011 de cikanlar 145 dolardan basliyor....eski stok oldugu icin hesapli bulursaniz kacirmayin...
Tarcan bey, kargo dahil ibaresi,o sitenin yurtici gonderilerinimi kapsıyor, yoksa tum yurtdısı gonderilerinimi?
. Teyfik abi merhaba Kardeşimiz "Kargo dahil" demiş o sebepten yazdım. "Kargo dahil 10$ Ürün 6,98$, Kargo 2,98$. Kur 1,5 olsa 15 tl yapar. Türkiyede 20 tl olsa 5 tl de kargo 25 tl." .
Tarcan bey merhabalar, İlginc degilmi, yurticinde en kucuk kargoyu bile 9-10 tl.ye gonderirken,yurtdısı kargo ucreti 4.50 Tl.ye gelsin. Bir yanlıs anlama ve yorumlama var gibi geliyor bana.
Banada tuhaf geldi ama pek anlamıyorum bu yurtdışı işlerinden. Arkadaşımız satın aldığına göre yapmıştır hesabını herhalde. .
Evet kargo ücreti. Devamlı alışveriş yapıyorum. Varsa marka model bakınırım bende bulursam mesaj atarım. Sadece ara beden kullanacağımdan fazlasına gerek yok. Fazla değişme durumum olmayacak çünkü. Öneri için teşekkür ederim yinede ÜRÜN İÇİN TIKLAYIN Üke olarak Türkiye seçerseniz kargonunu 2.98$ a geldiğini görürsünüz. Ben aramalarımı zaten Fiyat+Kargo en ucuzdan başlıyorum sıralamaya. Bunlarda diğer alışverişlerimden örnekler. Son olarakda fish-grip aldım açık artırmadan. 11$ + 6$ Kargo. Hemen almaya kalksanız şu anda en uygun olanı 27$. Ben baya bir bakındım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=33193 bu konuyu inceleyin bence. Caner arkadaşımız oldukça detaylı bilgiler vermiş.
1,,5 usd ye bile gelir. kayıtlı posta olmadımı kargo çok ucuz. kocaman bir koli 14-15 usd ye geliyor. ufak zarflar 2.5-4 usd arası. ama bunlarda posta dağıtıcınız ahlaklı bişey olmalı. benimki kayıtsız postaları hiç teslim etmiyodu. içinde ne varsa götürüyodu. il müdürlüğü ve genel müdürlüğe yazdım bi zaman sonra yakalınıp görevden alındığını bildirdiler. şimdi iyi gidiyo.
. Ozan merhaba. Benim işyerim bir işhanında. Postacı genelde gelen zarfları işhanının kapısına bırakıyor. Demek Ben yurtdışından zarf ile gelen bir şey sipariş versem gene dış kapıya mı bırakacaklar. offfff.
Abi cinden telefonuna ufak tefel malzeme alıyorum kargoya ucret bıle vermıyorum 5tl malzeme aldım denemek ıcın baktımkı gelmıs
ebay biz amatör balıkçılar için bulunmaz nimet burda 110 tl olan makineyi 70 tl kargo dahil aldım güney koreden 8 günde ptt kargoyla geldi
Misina elime ulaştı ama açıkçası pek memnun kalmadım. Düğüm atıp deneme yaptığımda sağlam olmadığını gördüm. Küçük bir asılmada bile kopuyor. Bundan dolayı levrek de pek verim alabileceğimi sanmıyorum. Bilgilerinize...
Birde Trabuccoyu dene. 5 - 10 dugum at. Ellerine de bez sar ki kesilmesin. Bakalım kopartabilecekmisin. Ben denedim. Tavsiye ederim.