Makinemde, takımlarımda kullandığım tek misina olan Berkley'nin görünmez misinası. 0.24mm olanı ile lüfer tuttum. 1-2 kere kopma yaşadım. şimdi o arada yaşanan kopmayıda engellemek için 0.34mm ile takımlarımı hazırlıyorum. 10.3 kg çekeri var. Fiyatıda bence icraatına göre çok uygun: 50mt=13tl. FC misinanın farkını daha ilk kullandığında anlamış biri olarak bu misinayı tavsiye ediyorum.
O fiyata berkleyin florosu nerede acaba? Bence bir yanlışlık var yada o misine kaplama floro.Yurtdışıda olsa adres isterim.
Üsküdar kısık balıkta satılıyor şu an. 1 ay önce 16.5 liraya almıştım. şuan 13 liradan satılıyor. kaplama değil %100 fc can bey. hatta bu kadar ucuz olunca napsam acaba 3-4 tane alıp yedeklesem mi diyede düşündüm açıkçası.
berkley vanish kullaniyorum ben de. Rengi biraz daha koyu. Fiyati cidden iyiymis. Stoklamakta fayda var.
ben 021mm 50m 14.70TL'ye aldım, alba kısık karaköyden. fiyatta yanlışlık yok ancak aldıktan sonra misinenin ucunu yaktım. O %100 floronun verdiği siyahımsı kömür görünümünü vermedi, teknolojisi farklıysa bilmem ama fiyatına da bakınca birden aklıma acaba %100 floro değil mi sorusu geldi? yanıtsız kaldı..
Bakınız Birçok Berkley ürünü kullandım. Durup,durukende bir malı ne över nede kötülerim. Ancak Berkleyin FC misinalarının bazıları ne yazıkki çok çürük cıkmakta benden söylemesi Sevgiler
En son dün gece yapmış olduğum av da kullandım gayet başarılı ve % 100 Fc fiyatı azcık indirmişler sanırım
Benim aldığım burada yazandan biraz pahalıydı ancak çok çok memnunum diyebilirim, yaptığım kösteklerde hiç bir problem çıkmadı ve fc avcılığını gayet güzel sergiledi diyebilirim, şimdi pelicanın %100 fc sini aldım bu hafta sonu onu da test edeceğim, umarım o da iyidir.
Dedimya bazıları çürük. Ben denemeden konuşmamki. İstersen kalanını sana yollıyayım bir dene bana hak verirsin Sevgiler
Kalite olarak, gayet iyi bir florokarbon, beklentileri karşılıyor. Düzgün atılmış bir palomar veya trilen düğümü ile, üzerinde yazan çekeri de aynen veriyor. Kalite açısından söylenecek çok fazla bir şey yok ama, fiyat biraz yüksek. Önce kalite diyorsanız, almaya değer. Bende var, arasıra kullanırım, ama favorim değil. Daha ziyade, başka markalarda olmayan yada o ara hep kulladığım markaları bulamadığımda tercih ettiğim bir ürün. Bunda da sebep, fiyatı. Belki X marka daha kalitesiz ama, bunun %25 fiyatına olunca, kalitesi de idare edecek gibi olunca, onu seçmek daha akıllıca geliyor.
X marka bir sürü var. Heron, fladen, dicle, Pelikan vs. vs. En uygunu Dicle ama ötekilerde gayet düşünülebilir ürünler.
Yo-zuri mirajın(Mirage) piyasada kalan son ürünlerini(kendi kullanımıma uygun kalınlıklarda) topladıktan sonra %100 FC misina ürün arayışına girdim. Maalesef mirajın imalatı sonlandırıldı Berkley'in bu ürünü kaliteli FC ler arasında fiyat olarak uygun. Hatta çeker değerleri bence oldukça yüksek.(Her ne kadar lineer bir artış göstermese de). Fakat geçen hafta yaptığım son avda öncü olarak bağladığım 0,30mm misinada soyulmalar olduğunu gözlemledim. Buna ilave küçük darbelerde herhangi bir orta noktadan kopmalar yaşadım. Üç defa öncü(uç - leader) değiştirdim. Biraz moral bozukluğu yaşadım. Her nekar balık denk gelmese de, avda bir güvensizlik oluştu. Mirajlarım bitinceye kadar %100 güvenebileceğim yeni FC arayışına devam....
P-Line %100 FC. Para sorun değilse, iyi bir seçim olacaktır. FC misinalarda bahse konu sorunlarla daha sık raslanır. Üretimi güçtür zira, arada bir kısım malın sorunlu çıkması maalesef kaçınılmaz oluyor. Çekeri biraz düşük olsada, kalitesi son derece yüksek bir misina isterseniz, DUEL H.D. CARBON önerebilirim. Bulabilir misiniz, o başka bir tartışma.
bilinen markalara lokal olarak ulasamayinca oscar invisiline almistim takim hazirlamak icin. sonradan bu misinanin FC oldugunu soyledi bir arkadasim. FC'midir bu misina, fiyati cok uygun zira 8-10 lira birseydi 100 metresi?
Floroda hiç kullanmasamda en iyi markanın seaguar olduğunu biliyorum.Kullanan ve deneyimleyenler daha iyi yorumlar ama ben okuma shotai 'den memnunum.Bir iki ay önce aldığım awa shimada güzel bir misina ama zaten arkadaşımızın yazdığı gibi kopma sorunu oluyorsa tercih etmek yanlış olur.Fakat bu fiyata alıpta denemekte fayda var bence.13Tl ye berkley floro kaçırılmaz .
Sevgili Serdar, P-line denediklerim arasında. Açıkçası çok memnun kalmadım. Dediğiniz gibi; sürtünme sonucu ısı artışlarında bile yüzey soyulmaları hemen hemen her markada yaşanan bir sorun.(her ne kadar mirajda yaşamamış olsam da) DUEL H.D. CARBON %100 ile ilgili http://www.duel.co.jp/english/products/lineup/d_leaderline/overknot/index.html linkini buldum. Ama oldukça fazla çeşit varmış. Bir şekilde yurt dışından getiririz sanırım. Umarım değer İlginiz için teşekkür ederim. Sevgi ve selamlarımla... Bu arada Varivas da benim aradığım niteliklere uygun bir FC. Şu an bence ilk sırada...Ama gerçekten iyi para