arkadaslar son zamanlar silikon sahtelere merak sardım savagerin sandel modelinin hepsini aldım gecen gunlerde seyrettigim bir video 100 tl patladı berkley poverbait ocean blue marka silikonları hemen teymin ettim silikonlar cok kaliteli jig head sorunu dsunurken buyuk jig headlarda agırlık fazla idi kucuk jig headlardada igne ufak kalıyordu baya bir ugras uzerine cok guzel bir yontem buldum denedim gercekten mukenmel odu benim dusuncem tabi zisin dusuncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum benim icin cok onemli burda lazım olan 3 fırdondu bir ucu uzun olan 4 gr bir jighead 3lu rapala ignesi rsimde gordunuz uclu fırdondunun kısa olan bir tarafını halkaya zarar vermeden yankeskiyle kesiyorum daha once orctugum silikonun jig head kasmayacak sekilde silikonun orctugum yerinden iceri dogru sokuyorumjig head takarken ignenin ucunu fır dondunun icinden gecirip jig head ignesini cıkarıyorum cok guzel sonuclar aldımigne silikona takılmıyor cok iyi duruyor bu silikonlarıda derede kullanmayı dusunuyorum bunlarıda palamutta kullanmak uzere capari olarak baglıyoru 5 gun sonra karadenizde olcam yaklasık 40 gun kadar oarada av pesinde olcam: hepinize rastgele bolbalıklı bir sozen gecirme umidiyle hoscakalın
Merhaba, Sahteler hayirli ugurlu olsun, Modifiye olayida sahane olmus, Bence jig.lerin kirmizi olmasa normal kursun sekli olsa daha iyi olur, Silikonlar sahane gorunuyor, Ozellikle palamuda deneyecegin silikonlarin sonucunu merakla bekliyorum Rastgele.
Berkleyin aynı modelin siyahı ve beyazı var bende de. Turna için almıştım ama ne tatlısu ne tuzlusu gördü. İnşallah bigün siftah yapar... Amapalamut için aldığınız silikonlar yerine raglou alsaydınız keşke. Bunlarıda denedim yüzüşü raglou kadar iyi değil...
sagol ozkan jigheat kursun rengi olması tavsiyesi yapacagım bende bu balıklar cok rekli duruyor diyordum aklıma gelmedi boyasını silmek palamut caparisi icinde 100/95 verim alcamı dusunuyorum gecensene tuttugum palamutlar nerdeyse bos igne gibiydi igne yesil tugden daha kalındı mecmuren ordan hazır almıstık dandik biseydi yani
yuzdurmicem onları tekneden sarkıtma halinde capari gibi kullancam asagı yukarı aksiyonla siyahını bilmiyorum beyazıyla denizde levrek barakuda ve palaska balıgı yakalıyan bir arkadasım var bu silikonların genelde göl icin oldun sananlar var haberiniz olsun
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.. berkleyler güzelmiş.bende sırtı siyah karnı bej renkli olanı var,levrekçidir kendileriyanlız ben 3lü kanca takmadım,malum boyu küçük, 3lü kancayı sırtına gelecek şekilde monteleyip bir ucunu silikonun içine saplasan,dahamı güzel olurdu gibime geliyor bu şekil çok kolay takılır,dipte gezdireceksen eğer..
tesekkur ederim malum silikon cok herturlusunu deneriz konuyu fikirleriniz icin actım zaten tesekkurler
Berkley silikonlari ben burda 5 ve 10 grlik jigheadler ile turna avinda kullaniyorum. benimkilerin renkleri perch diye geciyor. alti saydam siyah cisgili kuyruklari kirmizi... uzeronde cezbedici kokusu oldugu yaziyor. ne kadar dogrudur bilmiyorum ama sudaki aksiyonu ve verimliligi bence ust duzeyde....... bu yil tuttugum turnalarin cogunu bu sahteler ile tuttum....
evet paketi acınca baya yogun bir koku geliyor silikonu elime aldımmı baya bir yıkamak zorunda kalıyorum elimi siyer silikonlarla aynı deyil kokusu