Berkley whiplash crystal

Konu, 'Misinalar' kısmında murat kayadelen tarafından paylaşıldı.

1. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Biraz önce Berkley whiplash crystal 0.10 270 mt. sipariş verdim, Bana maliyeti kargo dahil 55 tl. oldu. Aslında önce kadir beyin siparişiniz eline ulaşmasını ve deneyimini aktarmasını bekleyecektim fakat siteyi incelerken dayanamadım aldım. 0.10 atçek için biraz kalınca biliyorum ama misinalar konusunda o kadar çok sıkıntı yaşadım ki, tedbirli davranmak istedim.
    Satınaldığım ürünün linki..
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330523360055&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

2. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Murat Bey bu aldığınız ip(Örgü) mi yoksa bildiğimiz misina mı?

3. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Ümit abi bildiğim kadarı ile bu ikisinin arasında birşey ip kadar sağlam değil lakin daha az görünür monofilamentten sağlam ama daha çok görünür işte böyle birşey

4. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:

Teşekkürler Emin:) Aslında benim varmak istediğim Murat Bey "0.10 aslında kalın biliyorum" demiş ya orası. 0.10 kalın mıdır sizce? Ben spinn takımda 0.14 spider kullanıyorum...

5. murat kayadelen

Örgü, 14 kg çekeri var...
    Fiyatının uygun olduğunu düşündüğüm için paylaştım. ebay dan ilk defa alışveriş yapıyorum, bu nedenle tedirginliğim de var tabi, normal sartlarda 1 hafta içerisinde ürün elime ulaşacak, umarım bir sıkıntı çıkmaz ...

6. murat kayadelen

Bu örgü daha önce uzun uzun yorumlanmıştı, Gorunurlugu nispeten dusuk ama cekeri cok kuvvetli bir orgu, ustaların tavsiyesi 0.06. Çeker karşılığı sanırım 8 kg civarı, bu da bizim sularımızda yeterli bir kuvvet. İnce misina = avcı misına denklemine göre yorum yapmıştım..:)

Son düzenleme: 1 Şubat 2011
  7. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    Bu AKif Abinin kullandığı örgü olabilir mi? Geçen görüşmemizde bahsetmişti de:)

8. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ümit abi ben bunun bi değişiğinin 0,04 ile 1,5kg trakonya yakaladım garip bir misina derinlik artıkça görünürlüğü iyice azalıyor 0,10 aslında pekte kalın değil ama hoş bir misina:D

9. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Murat abi eğer satıcının feed backi yüksek ise sorun olmaz diye düşünüyorum hayırlı olur inşallah güzel trofeler yakalarsın

10. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    feed backe baktım gayet iyi sorun çıkacağını sanmıyorum Murat abi içini ferah tut;)

11. murat kayadelen

Ümit, akif abimin kullandığı örgü ile aynı çeker degere sahip fakat bu serinin görunurlugu nispeten düşük..
    Kadir beyin açtığı konunu altında tartışılmıştı, Bahadır abinin de güzel yorumları vardı..

12. murat kayadelen

Teşekkür ederim emin, ben de o konuyu göz önünde bulundurmuştum siparişi verirken, umarım olumlu olur. Ürün elime geçtiği zaman burada paylaşırım..

13. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın:) şimdi baktım benim misina henüz gelmemiş,2 hafta doldu bu gün,en geç bir hafta içinde gelir düşüncesindeyim,

14. murat kayadelen

Teşekkür ederim kadir abi, senden aldığın örgü ile ilgili gelecek yorumları da merak ediyorum, selamlar..

15. balikoltasi

balikoltasi Birol

Güzel bir örgüdür. Hayırlı olsun. Ben 0.06 sını tercih ederdim boğaz için. O satıcıdan aldığınız ürünü bende merak ediyorum gelip gelmeyeceğini. Geldiğinde buraya yazarsanız memnun olurum.
    çünkü birkaç müşteri ürünler gelmedi diye yorum yazmış.

16. murat kayadelen

Teşekkür ederim birol, yorumların %98.9 pozitif olması içimi rahatlatmıştı ama şimdi kurt düşürdün..
    Bu arada boğazda sörf için mi, spin içinmi 0.06 tercih ederdin, sörf için ise biraz ince olmazmı ?

17. balikoltasi

balikoltasi Birol

Satıcı o ürünü ingilterenin dışında gümrüksüz bir ada var , oradan gönderiyor. %98.9 pozitif bile aslında biraz düşük. 99.5 ve üstü daha garanti. Birde negatif yorumların çoğu örgü misinalar hakkında olmuş, baktımda satıcının yorumlarına. Ama umarım sorunsuz gelir.
    Surf için tercih ederdim. Çünkü Whiplash misinalar üzerinde yazandan daha kalındır. Mesela senin aldığın 0.10 da yaklaşık 0.20 gibi bir kalınlıkta olacak.
    Spin için bu misinanın çok daha inceleri mevcut. Mesela 0.08 Fireline crytal, 0.06 Whiplashden daha incedir.
    Bende şuan 0.15 mm power pro mevcut surf takımımda. Şoklu şoksuz her şekilde atıyorum 180-200 gr kurşunları. Surf takımda nekadar ince okadar iyi bana göre.

Son düzenleme: 1 Şubat 2011
  18. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    satıcımı dedi bir hafta da gönderirim diye:confused: olumsuz yorumları dilim çözdüğünce okudum, yaklaşık 2500 küsür satışı var ama 1yıl içinde 28 olumsuz rapor almış:mad: geç geldi diyen var,gelmedi diyen var,değişik ürün gönderdi diyen var:mad:
    böyle olunca benim aldığım satıcıya yapılan yorumlara baktım,18bin üstünde satış yapmış 6 olumsuz raporu var,onlarda pek önemli deyil benim için,
    umarım sorunsuz eline geçer misinan kardeşim:)

19. murat kayadelen

Birol iyi dileğin için teşekkür ederim, umarım sorun çıkmaz. Sörf takımda o ağırlıklarla kullanılabileceğini düşünmemiştim, yine yeni şeyler öğrendik..:)

20. balikoltasi

balikoltasi Birol

Rica ederim.
    Örgüler gerçekten çok dayanıklı malzemelerdir. Kolay kolayda kopmazlar , üzerlerinde yazandan daha fazla çekerleri vardır. O yüzden sınırları biraz zorlayıp inceleri seçmekte fayda var.;)