Berkley whiplpash hakkında

Konu, 'Misinalar' kısmında abakus tarafından paylaşıldı.

1. abakus

abakus ibrahim

değerli forum üyeleri Berkley Whiplash nasıl bir misinadır avantaj dezavantajı nedir denizde ,sırtı çekmede ,jiging avında ve surf makinada iş görür mü ? görürse hangi rengini almak daha iyi olur. yeşil , beyaz birde camo diye bir renk var ama anlamadım. berkley friline cyristal arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlı olur .teşekkür ederim...

2. Muharrem_Gunes

Muharrem_Gunes Muharrem Güneş

Favori Kamış:
    Shekspeare Ugly Stik Lite 1.98 M,Shimano Vengeance Sea Bass 2.40 10-50 Gr
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20,Shimano Stradic 3000SFD,Shimano Exsence CI4 3000M
    En İyi Avı:
    Levrek 1000gr - 1200gr arası.Diğerlerini yazmıyorum.Levrekte hırs yaptım.
    Fark suda neredeyse görünmez.Ayrıca değerlere aldanma ölçülerinden çok çok kalın bir misina gerçekte.Bende 0.06 20 lb si var.Ama buda Baitcasting makinede sert çekince birbirinin arasına sıkışıyor.E haliyle o kuvvetli atışta ters etki yapıp kopuyor.3 tane sahtemi denizde bıraktım...
    Evet ince ve avcılık doğru orantılı ama kopuyo...

0.18 remixon ipek misina kullandım böyle bişeyle karşılaşmadım.Bunu beyaz ve görünmezliği daha yüksek diye aldımm....

Geçenlerde Powerpro 0.19 beyaz örgü aldım gayette uygun.Bunu sardım makineme daha denemedim.ama beğenilen bir misina....

3. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

ibrahim abicim Berkley Whiplash0.10 luk ilk başlarda çok kullandım ama biraz kalın ve diğer markaların 0.10 u Berkley Whiplash ın 0.20 sine denk geliyor
    şu an SPIDERWIRE ULTRACAST 0.14 lük kullanıyorum inceliği süper atışı süper çekeride gayet iyi tavsiye ederim :)

4. gaffar

gaffar GAFFAR

Favori Kamış:
    Shekespeare Ugly Stick, Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30s / Ryobi Ecuxima 8000
    En İyi Avı:
    55 cm, 1 kg Turna
    Merhaba,
    Berkley Whiplash0.10 misinada gam yapma problemi ile karşılaştınız mı?
    Teşekkürler.