değerli forum üyeleri Berkley Whiplash nasıl bir misinadır avantaj dezavantajı nedir denizde ,sırtı çekmede ,jiging avında ve surf makinada iş görür mü ? görürse hangi rengini almak daha iyi olur. yeşil , beyaz birde camo diye bir renk var ama anlamadım. berkley friline cyristal arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlı olur .teşekkür ederim...
Fark suda neredeyse görünmez.Ayrıca değerlere aldanma ölçülerinden çok çok kalın bir misina gerçekte.Bende 0.06 20 lb si var.Ama buda Baitcasting makinede sert çekince birbirinin arasına sıkışıyor.E haliyle o kuvvetli atışta ters etki yapıp kopuyor.3 tane sahtemi denizde bıraktım... Evet ince ve avcılık doğru orantılı ama kopuyo... 0.18 remixon ipek misina kullandım böyle bişeyle karşılaşmadım.Bunu beyaz ve görünmezliği daha yüksek diye aldımm.... Geçenlerde Powerpro 0.19 beyaz örgü aldım gayette uygun.Bunu sardım makineme daha denemedim.ama beğenilen bir misina....
slm ibrahim abicim Berkley Whiplash0.10 luk ilk başlarda çok kullandım ama biraz kalın ve diğer markaların 0.10 u Berkley Whiplash ın 0.20 sine denk geliyor şu an SPIDERWIRE ULTRACAST 0.14 lük kullanıyorum inceliği süper atışı süper çekeride gayet iyi tavsiye ederim