Elimde mavi olanlarından mevcut levrekte kıyıdan iş yaparmı gerçi gram olarak 16gr biraz ağır geldi bana daha çok sırtıda kullanılır heral
dalgalı bulanık suda iş yapar..ama zig zag çizdireceksin inişli çıkışlı böyle WwW bende fladen marka olanı var..fosforlusu daha çok ragota benziyor kuyruk yapısı itibarı ile..aksiyonuda fena deyil..lakin kayalık bölgelerde dikkatli kullanman lazım..bölgeyi tanımalısın..yoksa taktırırsın ağırlığından dolayı bendeki silikon.. 01 kodlu olan.. http://www.avmarketi.com/asp/product/146260/FLADEN-PORTLAND-EEL-ZOKALI-3P buda bu günkü elime alıp baktığım savagear adrenalin hd örgü Uploaded with ImageShack.us malzemeciye girilirde sahte almadan çıkılırmı çatal kuyruk simli... tanesi 1tl.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
hayırlı olsun kadir..güle güle kullan..en alttaki resimdeki boncuklu simliler de senin takımın mı.?iş yaptılar mı?geçenlerde burada da birinde görmüştüm..pek şans vermemiştim...
merhaba ismail bey, bende yaklaşık 6 aydır levrek ile ilgili araştırmalar yapıyorum. tavsiye almadım fakat gittiğim meralarda kullananları gördüm, şefaf simli ve beyaz üzerine mavi sonuç almış silikonlarlar, ayrıca forumdada bazı levrek raporlarında metalik gri silikonların iş yaptığını gördük. rastgele
kadir abi merhaba, çeşitli markalarda ip misina kullandım. hatırladığım kadarı ile nippon 8x, powerline 4x, bojin 4x, mithcell 4x ve savagear, ayrıca berkleyde var ama henüz deneme yapmadım. bu iplerin arasında en pahalı ve en dayanıklısı savegear oldu. savagear adrenalin 0,13 / 0,16 - 0,26 kullanıyorum. hepside gönül rahatlığı ile tavsiye edebielceğim ürünler, istanbuldaki satış fiyatları 300metre 85.tl civarında bilgin olsun.
Verdiğin bilgiler için teşekkürler abi senin silikonlarda çok güzel abi fladenler çok iyi alt resimdeki tır tırlılarda çok hoş bu bendeki silikonun şeffaf içi böyle simli olanları vardı ozaman almadım keşke onu onlardan alsaydım.
Hakan bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.zokaya döktüğüm kurşunlu arkada kuyruğa taktığım hırsızlıyı deniycem sezonda bakalım.
Silikonları uzağı atabilmek içiğn kullanılan en sağlam yönetem aşağıdakilerden hangisidir ? a) 3/4'ü su ile doldurulmuş şeffaf şamadıraya ince misina ile takılan Silikon sahte b) kafasına ağırlık takılmış silikon sahte
Bu sıraladığın şıklar zaten farklı kullanım sistemleridir genelde 3/4'ü su doldurulmuş şeffaf şamandıra ile su yüzeyinden gelir silikonlar arka arkaya köstek halinde sıralanmış şekilde, kafasına ağırlık takılmış silikon ise çekim-sarım hızıyla alakalı suyun altından - derinden gelir. birazda mera ile alakalıdır sığ su derin su gibi. Bu seçiciliği birazda avcının kendi hedef seçtiği balık için uyarlaması gerek hedef nedir uzağa atmak için ?
sağolasın kardeşim teşekkür ederim evet o çapariyide aldımhihi zarganaya deniyeceğim arkasına 105mm ragot takıp geçen gün zargana çok debelendi sahteyi kapmak için ama iğne oturmadı bir türlü belkim bunlar tam ağzının içine girerhihi o örgüyü öylesine elime alıp baktım taş çatlasın 17 lik olur en kalını örgüde..daha kalını atış erimini düşürür evet o sarı silikondan umutluyumhihi diplerde gezenleri atlattırmaya çalışacağım teşekkür ederim kardeşim sağolasın benzer silikondan bende de varmış 3 tane başka marka.. iş yapar ama dediğim gibi.bulanık ve dalgalı suda..kısacası kışın kefale benziyeni vardı taktırmıştım kışın taşa.öncesinde 2 kez vuruş almıştım sanırım turna idi o balık.bu gün silikonları karıştırınca diğer kardeşlerini görünce hatırladımbende de var olduğunu