Ewet dün gece Tolga abinin ısrarları sonucu Balığa gittik tolga(MR.coruh) Çok acayip balık tuttuk desem yalan bi kere tık dedi onuda alamadık Ama fotolarımız var bu balığa degdi galiba biraz güzel vakit geçirdik muhabbetimiz arttı hafta sonu planlarımızı yaptık takımlarımızı yeniledik ve güzel bi gece oldu NoFe@R!!!&Mr Coruh MR.Coruh NoFe@R!!! Herkeze sevgiler saygılar bol balıklı günler dileklerimle.......
ya pazar sabahı benim sınav var unuttum onu cuma akşamı isterseniz uyar bana hatta sarayburnu bile yapabiliriz
Hayda Cuma ben çalışıyorum yanı cumartesı de nasıl yapsak acaba he he he ?????? Çok merak ettim şimdi
bilmiyorumki pazar sabahı erkenden yola çıkmam lazım ataköyde adb sınavı var onun için gece balıga gelemem nasıl yapcaz bilmiyorum valla
Demekki maile bakmasan gidicez neyse sen sınava gıt de sora gıderız daha cok zaman var çokkk allah ızın verırse
erdem hocam cuma ... erdem hocam cuma bo_ver sarayburnunu gel biz seninle karaköye gidelim. ate_ de bulunur . o kadar ü_ümeyiz, aras1ra çayc1 gelir birer çay içeriz. olur mu?
Kaça kadar Karaköyde olacaksınız arkadaşlar Sabahlıyacaksanız Cuma İş çıkışı gelelim (Gazeteden Çıkmam 10.30 'u Bulur)
Ok ozaman Ben Cuma aksamı ordayım Arkadaşlar Tayfunda gelir herhalde ama sorun Bizim için Yemlik olur geç geleceğimiz için oralardan yakalayabilirmiyiz