Forumu uzun süredir üye olmadan takip ediyordum. Artık üye olup siz değerli dostlarla tanışmanın zamanı geldi diye düşündüm. 24 yaşındayım. Çok acemi bir balıkçıyım. Bu işe başladıktan ve birşeyleri araştırmaya başladıktan sonra balıkçılık hobisinin çok ciddi bir iş olduğunu ve öğrenilmesi gereken çok fazla şey olduğunu farkettim. Düzce ilinde Matematik Öğretmenliği yapmaktayım. Düzce'de öğretmenliğe başladıktan sonra balık avı merakım başladı. Düzce'de Melen Çayı, Bolu'da Gölcük ve Ankara'da Kurtboğazı'nda avlandım. Henüz deniz kısmet olmadı. Umarım bir gün bize de bildiklerimizi paylaşmak, keyifli av raporları sunmak kısmet olur. Herkese iyi forumlar Rasgele
Mehmet kardeş hoşgeldin diyorum. Hem beşiktaşlı hemde balık sevdalısı olmak ne enteresan dimi. Bu kadar yoğun iki ilgi odağına sahip olmak çok eğlenceli. Bide hatun varsa...Hayatı dolu dolu yaşıyoruz
hoşgeldin canavar kartal! hoşgeldin memed... beşiktaşlı mı dedin! düzcede de beşiktaş semti olduğunu bilmiyordum... ama kartal varmış... bana balıkçılar söyledi! not: bu çizim internetten apartma değildir!