Bestway 65044 bot yardım

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında dodo4132 tarafından paylaşıldı.

1. dodo4132

dodo4132 sinan mani

Favori Kamış:
    virax master 390mm
    Favori Makine:
    AlbaStar rr70
    En İyi Avı:
    kalkan 1.85kg
    deniz için bot alacağım. yoruma ihtiyacım var. Bir sitede bu botu buldum 319 tl. özellikleri aşağıdaki gibi bunu kullanan yada bu konu hakkında fikri olanların düşüncelerini bekliyorum. teşekkürler.

Ürün adı: BESTWAY 65010 ZODİAC TİPİ BOT SET (KÜREK+POMPA)
    Özellikleri:
    *269 cm boy 142 cm en ve 46 cm yükseklik ölçülerine sahiptir.
    *Maksimum 3 kişi ( 2 yetişkin + 1 çocuk ) taşıma kapasitesi vardır.
    *Toplam taşıma kapasitesi 270 kğ ''dır.
    *3 katlı sağlam darbelere dayanıklı vinly malzemeden üretilmiştir.
    *Seyahat esnasında tutunmayı sağlayan halkalarla muhafazalı çepeçevre ip takviyesi yapılmıştır.
    *Ürünün içinde 2 adet delüks alüminyum kürek ve 1 adet maksimum dayanıklı el pompası bulunmaktadır.
    *3 ayrı bölmeli şişme özelliğine sahiptir.
    *Herhangi bir yırtılma durumunda kullanılmak üzere dayanıklı tamir malzemesi (tamir kiti) içermektedir.
    *2 adet kürek takma portu bulunmaktadır.
    *Ürünün içinde bir adet malzeme çantası ve iki adet şişme yastık mevcuttur.
    *Hızlı şişirip havasını boşaltmak için valf vidalarına sahiptir.
    *Ön tarafından çekmek için dayanıklı tutma yeri mevcuttur.
    *Özel ergonomik dizayna sahiptir.
    *Orijinal renkli kutusunda sunulmaktadır.
    *GS onaylıdır.

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    resimde güzel görünüyor ama kullananların göüş bildirmesi lazım alırsanız şimdiden hayırlı olsun

3. dodo4132

dodo4132 sinan mani

Favori Kamış:
    virax master 390mm
    Favori Makine:
    AlbaStar rr70
    En İyi Avı:
    kalkan 1.85kg
    teşekkürler. henüz almadım. ama kullanan ve bunu yakından inceleme fırsatı bulanlardan yorum alırsam ona göre alacağım.

Son düzenleme: 28 Haziran 2009
  4. onur1872

onur1872

güzel bir bota benziyor.bu tarz botlarda alperen abi daha deneyimli.lakin benim diyebileceğim ucuz etin yahnisi olmaz misali olacaktır.motor takılabilmesi artı fakat denye kalınlığı vs hakkında bilgi verilmemiş.sahilden fazla açılmak sorun yaratabilir.bu tarz botlarda hareket kürekle halledilecek iş değildir.

5. dodo4132

dodo4132 sinan mani

Favori Kamış:
    virax master 390mm
    Favori Makine:
    AlbaStar rr70
    En İyi Avı:
    kalkan 1.85kg
    cevabınız için teşekkür ederim. botun kalınlığı 0.90 mm araştırmalarım sonucunda öğrendim. fazla bütçe ayırabilsem zodiac alırdım. ama çok pahallı. bu bot beni 2-3 sezon idare edermi sizce 2 kişi denizde dolaşmak için alıyorum.

6. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    Selam

sinan abicim insan hayatı bu kadar ucuz değil
    yerinde olsam iyi bi bot alırdım yada iyi bi ikinci el alderim :D

7. onur1872

onur1872

0.90 iki sezon idare edecektir diye düşünüyorum.zevk amaçlı kıyıdan fazla açılmadan idare edecektir.fiyatı da uygun.

8. LapinCash

LapinCash

2 sezon için o kadar fazla para verilmez benece 600-700 Lra verin 7-8 sezonluk kullanın motoruda yok taşıma kapasitesi bana uygun gelmedi ama genede son karar sizin ..

Rast Gele..

9. LapinCash

LapinCash

10. dodo4132

dodo4132 sinan mani

Favori Kamış:
    virax master 390mm
    Favori Makine:
    AlbaStar rr70
    En İyi Avı:
    kalkan 1.85kg
    ilk linkteki benim almayı düşündüğüm botla aynı zaten. kumaşı flan herşey aynı tek fark motorunda botla satılıyor olması. o kadar parayı gözden çıkartsam şişme taban yerine ızgara taban alırdım. 2.linkteki ise ideal ve güzel. tek sorun taşımak ve muhafaza.

Son düzenleme: 28 Haziran 2009
  11. onur1872

onur1872

ilk linkteki bot gerçektende sizin almak istediğinizle aynısı.benim önerim iki sezon derseniz alın derim.fiyatı da makul.paranız varsa birde ikinci el 350 400 liraya 2 beygir motor ayarlarsınız süper olur.toplam 650 700 liraya maledersiniz bunun karşılığında da çok eğlenceli bir iki yaz geçiririsiniz.bu bota 2 hp motor yetecektir nasılsa fazla açılmayacaksınız.

ikinci el 350 400 liraya 2 ile 4 hp arası 20 25 yaş civarında olsada motorlar düşüyor.biraz araştırırsanız sizde görür/bulursunuz.600 liraya ise 2 hp 5 6 yaşında motor bulmanız mümkün.ha para ayıramam motor düşünmüyorum derseniz bu bot bence fazla açılmamak kaydıyla gezinti için çok uygun.fiyatıda makul.

benim tavsiyem ikinci el motor ayarlayıp siz kürek çekeceğinize motor sizi çeksin.denizin tadına varın.deniz ortasında ayakları uzatıp rolantide gitmek gibisi yok onu söylemeden geçemeyeceğim:)

12. dodo4132

dodo4132 sinan mani

Favori Kamış:
    virax master 390mm
    Favori Makine:
    AlbaStar rr70
    En İyi Avı:
    kalkan 1.85kg
    teşekkür ederim. motor hiç düşünmemiştim açıkcası ama yazdıklarınızdan sonra motor peşinede düşsem iyi olacak sanırım :)

13. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Bu bota 2 hp dahi olsa benzinli bir motor takamazsınız. Sadece akülü 45 lbs ye kadar takabilirsiniz. Ayrıca aparat fiyata da dahil değil. 50 TL aparat alacaksınız. Bu aparatlar da hiç dayanıklı değildir. Tuzlu suda hemen çürüme yapar. Ayrıca botun aparat takma yerleri çabuk yırtılır. Dikkatli olun. Botun 0.90 mm kalınlığı olduğunu sanmıyorum. Olsa bile denye değil vinyl yani naylon.

14. LapinCash

LapinCash

Genede siz bilirsiniz demiştim son karar sizin.

15. dodo4132

dodo4132 sinan mani

Favori Kamış:
    virax master 390mm
    Favori Makine:
    AlbaStar rr70
    En İyi Avı:
    kalkan 1.85kg
    sanırım bu botun aynısından kullanan yok arkadaşlar. bari ilk ben alayımda tecrübelerimi sizinle derinlemesine paylaşırım.

16. 56562

56562 xxx xxxxx

Bottan beklentileriniz ödediğiniz para ile doğru orantılı ise sorun yok gibi. Yüzme bilme derecenizi bilmiyoruz ama yanınzda can yeleği bulunmasına dikkat edin lütfen. Ve olası bir ani fırtınada botu bırakıp kıyıya yüzerek dönmekte tereddüt etmeyin.

17. onur1872

onur1872

herkes benzerini kullanmış anlaşılan:)sinan bey bu tarz botlar son zamanlarda oldukça moda oldular.o nedenle birçok türevi olmasına rağmen aynı markayı kullanan olmayabilir.ama benzerlerini kullananlar oldukça fazla ki bende bir benzerini kullanmıştım.rus yapımıydı.bence alın ve keyfinize bakın.herkes zodiac almak ister tabiki ama bütçe meselesi.eğer 600 700 lira ayıramıyorsanız ve amacınız eğlenceyse bence mantıklı bir seçim olacaktır.

300 liranın da hakkını verecektir.benim tavsiyem birde motor ayarlamanız yönünde olacaktır.dediğim gibi bir benzerini çocukken kullanmıştım ama rus yapımıydı.tip olarak aynı fakat kalite olarak farklı olabilirler.dediğim gibi fazla açılmadıktan sonra çok eğlencelidir.ben hala çocukluğumdaki o botu unutamam diyebilirim.en az 4 5 sezon tuzlu suda kullanıp hemen hemen haftada 3 4 gün indirip şişirmemize rağmen yine de bize yetmiş ve senelerce tek bir yama bile yemeden bu şekilde sağlam kalabilmişti.dediğim gibi en fazla kalite farkı olcaktır.eğlenmek içinse eğlencelidir.tabiki profesyonel amaçlı balık amaçlı vs kışın kullanmayacağınıza göre alın keyfinize bakın.

18. dodo4132

dodo4132 sinan mani

Favori Kamış:
    virax master 390mm
    Favori Makine:
    AlbaStar rr70
    En İyi Avı:
    kalkan 1.85kg
    verdim siparişi hayırlısı artık. zaten alttarafı sahilde gezinti olacak bana.

19. onur1872

onur1872

hayırlısı olsun.emin olun 300 liranın hakkını verecektir.motor seçeneğini de kafanızda biryerlerde tutun derim.emin olun deniz üzerinde gezmek kadar zevkli birşey olamaz.biryerden sonra kürek sıkacaktır.motor ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.hiç olmadı o koy bu koy gezer gücünüzü kürek çekmeye değil yüzmeye harcarsınız.hepimizin bildiği üzere denizde sadece yüzmek bile bütün elektriği alır çok rahatlatır bitkinlik hissi dahi verebilir.bu bitkinlikten gelen bir bitiklik değil rahatlamadan gelen bir bitkinlik olsada motor bu bitkinligi daha fazla alacaktır.

tekrardan hayırlı olsun.

20. dodo4132

dodo4132 sinan mani

Favori Kamış:
    virax master 390mm
    Favori Makine:
    AlbaStar rr70
    En İyi Avı:
    kalkan 1.85kg
    teşekküler onur bey. siparişi verdim 2 gün oldu sabırsızlıkla bekliyorum. aldığım alışveriş sitesi süper hızlı gönderi dedi. ama daha kargoya bile verilmemiş. oyalayıp duruyorlar bakalım. planlarımda hafta sonu botla denize gitmek vardı şimdilik bu planım yattı.