19 ağustos akşam 20 ağustos sabah 8 e kadar gece yarım ayda yaptığım bu yalnız ve uzun av bana büyük bir zevk verdi, bir ara gece beni ziyarete gelen dostların sürprizi daha da hoştu, ama sanırım en hoşu da oltamdaki ölü ama taze lopa bırakmasına takıldığı halde kamışı hiç oynatmayan zorlamayan kalama açık olmasına rağmen bu güzel BEYAZ LAGOS tu..vee gecenin geç saatlerinde aldığım sazan balığıyla avımı tamamlamış oldum BEREKET OLA.. 43 cm, 1.250 gr. Dalaman çayı ağzı, Uploaded with ImageShack.us
tebrikler, çok güzel balık. önceden hiç görmemiştim bu balığı. ne de güzel kamuflaj desenli . lagos tan sonra sazanı gözünüz görmemiş anlaşılan ; ) avınız daim olsun...
Tebrikler güzel av (heralde oltayı oynatmamak bu lahozların özelliği geçenlerde benim de bırakma takımıma takılmıştı bi tane tabi küçüktü ve saldım onu o da oltaya takıldığının hiç farkında bile değildi ,zavallıcık oracıkta oturmuş iğnedeki yavru balığı yemeye çalışıodu ben oltayı çekince anladı takıldığını)
avınız için tebrikler bayram tatilinde dalaman da olacağım acaba balık tutulacak yerler varmıdır ? gideceğimiz yer havaalanına 5 km mesafedeymiş?
Teşekkürler Arkadaşlar ÖMER BEY DALAMANDA GİDİLEBİLECEK BİRÇOK AVLAK VAR, AMA DERSENKİ BALIK VAR MI , İNAN ÇOK FAZLA YOK, AMA ZATEN AVCILIK SABIR İŞİ HELE HELE KIYI AVI DAHA BİR SABIR İSTİYOR, YARDIMCI OLURUM SEVE SEVE KARDEŞİM ARAYABİLİRSİN GELİNCE SEVGİLER SAYGILAR 0505 541 0 441 reeling
Cevap için çok teşekkürler telefonunuzu kayıt edicem geldiğimde kaçabilecek bir fırsat bulurum inşallah