Öncelikle herkese selamlar bugün kuzenimle çapari hakkında konuşurken onların oralarda cips paketinden yaptıkları çaparilerle avlandıklarını anlatmıştı.Bende ilk çaparimi yapmak için kolları sıvadım. hook Kullandığım malzemeler; -8 adet 8 numara beyaz çapraz iğne -beyaz nohut paketi -biraz misina -1 adet ufak fırdöndü -1 adet 20 gram kurşun Evde cips paketi olmadığı için kuruyemiş paketinin dışındaki naylon kısmı çıkardım ve böylece; iki tarafıda parlak bir naylon elde etmiş oldum daha sonra bunları makas yardımıyla ince ve uzun olarak kestim ve bilinen yöntemle iğneye bağladım.benim ilk çapari tecrubem oldu ve denemek için henüz gitmedim.Buradaki üstatların yorumunu merak ediyorum iş yapar mı? kireeling 20 gr kurşun ve ucak fırdöndü 8 numara çapraz beyaz iğne
tebrik ederim kardeşim. Bence işe yarar .Önemli olan jelatinin suyun altında parlaması . Yoksa balık ipi sevdiğinden gelmiyor Sigara paketindeki aliminyum kağıtla zargana yakalayanları duymuştum. Bence senin takımda istavritte iş yapar.
teşekkür ederim dostum ben Alanya'da yaşıyorum daha önce hiç çapari kullanmadım. buralarda çapariyle neler avlanabilir bilmiyorum idk