bütün balıkcılara selamlar ben balık yakalama uzmanı muzaffer balık konusunda herşey sorabilrsiniz herkese selamlar çeşme
Muzaffer abi merhaba, aramıza hoşgeldiniz. İlk soru benden olsun: Su yüzeyinde kütük gibi hem de sürü halinde arz-ı endam eden sazanlar, atılan türlü yemlere hiç tenezzül etmediler. Bir ara aramızda 20-25 metre kala kıyıya yanaşık şekilde de rastladıkları oldu. En az 10-15 adet her biri 4-5 kg ve hatta daha büyükleri de var. Durum yine değişmedi. Oyalanıp, nazlı-nazlı çekip gittiler öylece. Anlamını çözemediğim, bize oldukça garip gelen bu davranışlarının sebebini anlamış değilim. Bu balıklardan yakalamak için yapılacak şey neler olabilir, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler, selamlar.
Yavv sen nasıl ''Aynalı''sın Nuri'cim. Suya gir yüzerek onların yanına git yakala.Nasılsa senden ürkmezler. Muzaffer bey aramıza hoşgeldiniz
Nejat abi saygılar. Balık yakalama uzmanımız Muzaffer abimizden alacağım tüyoyu daha çok merak ediyorum. Zira yüzmeyi bilmiyorum.
Birkaç defa ben de yaşadım anlattıklarını.Kendime göre bir değerlendirme yaptım tabii.Ben de merak ettim bakalım ne cevap gelecek.
Madem o kadar iddaalısınız aramıza hoşgeldiniz. Geçmişten bir kaç rapor sunasınızda gözümüz şenlensin yahu. Bende bu güzelim sitenin maskodu Emre. Tanıştığıma memnun alacağım inşallah.