Bu sabaha karşı Beykoz balıkçı barınağına bir gemi girip büyük hasara neden oldu. Videodaki mavi şapkalı İbrahim abi (Hamido) bizim sandallarını kiralayıp balığa çıktığımız çok sevdiğimiz bir abimizdir. İnşallah bu insanların uğradığı zarar hemen karşılanır. Bu arada İbrahim abinin kendi bağladığı çinekop çaparileri çok iyidir, orada tezgahı var. Yolu düşene tavsiye ederim. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/54351/0/1/beykoz-da-kuru-yuk-gemisi-karaya-oturdu.aspx
bizim barınak sabah işe gitmek için kalktım içime kurt düştü teknenin suyunu basayımda öyle gideyim dedim limana gideyim de ne göreyim ibo abi yeni tekne yaptırmış 90metre şaka bir yana çok büyük sorunlar yok allahtan daha kötüsü olabilirdi bu kadarı can salığı. ibo abinin birkç kayıkta hasar var düzelir şeyler. akşam iş çıkısı limana gidince ayrıntılı bilgileri veririm buradan sizelere
büyük geçmiş olsun. sezon açıldı adam teknesinden oldu manevi bir kayıpta söz konusu. bizde kayık kiralamaya gittiğiizde caparileri ve diğer ekipmanları ibrahim abiden almıştık., sağolsun güzel bir anlayışı var, bize kurşunları çaparileri veriyor kullanmadıklarını iade edebiliyorsun, 300/400 gramlık kurşunları geri veriyoruz ama çaparileri halen kullanıyorum,
büyük geçmiş olsun ölen ve yaralanan olmaması sevindirici. sıkıntı yok, bu tarz yük gemilerin sigortaları bu tarz zararları karşılıyor.