08.12.2015 tarihinde, gece 23.00-04.00 arası beykozda kıyıyı tarayarak yaptığım spin avı sonucunda 12 adet çinekop ve sarıkanat... çinekopların bir tanesi 18 cm. limit altı. iğneler vücudunu kötü yaraladığı için geri bıraktığımda yaşayamayacağını düşündüğümden alıkoymak zorunda kaldım. daha iyisi sizlere nasip olsun. kamış: shimano vengeance shad 270 makine: daiwa regal 5ia misina: sufix 832 ghost bride 0,14 sahte: kendo seabass 125 f palyaço ve limon
sağol erdem. aslında başka bir yer vardı aklımda da, ani bi kararla o tarafa geçtim. bidahakine mutlaka haberin olur
Hay maşaallah , derya kuzusu bunlar... Yıldıray Bey merhaba.Ustaya da bunlar yakışır zaten.Trofe avlarınızın daim olmasını dilerim.Gerek fotoğraflar olsun , gerek detaylı anlatımlar olsun , harika bir paylaşım olmuş.Ellerinize sağlık.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Sağol Ercan ama usta lafı çok abartılı olur. Emek verince karşılığı az çok alınır desek daha doğru olur. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim
Habire yer/mera soranlara inat, gecenin bir vakti üşenmeden kıyı kıyı dolaşarak elde edilmiş balıklara anca şapka çıkarılır. Emek ve cesaret kuru bir tebrikten daha fazlasını hak etmeli lakin elden gelen de bir şey yok. Dilden geleni gönülden gelenin kabulü dileğiyle... Tebrik ederim can-ı gönülden abim.
sağol nuri abim. Açıkçası yazdıkların hem ruhumu hem de gururumu okşadı. Gönlü güzel bir insanın dilinden dökülen bu sözler çok kıymetli benim için. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, sağol abi