merhaba arkadslar ben evrim istanbul beykozda oturuyorum yaklasık olarak 2 aydır bu sitenin okuyucusuyum ve yenı katıldım aranıza çok şey öğrendiğimi itiraf etmelıyım yanlıslarımı da düzelttim bu sayede güzel sıcak bi muhabbet var hele raporları okumak çok keyıflı haftada bir fırsat buldukça beykoz sahılınde oluyorum balık sezonu kulelı çubuklu hattında bı asagı bı yukarı keyfım nasıl eserse oraya gıdıyorum gunun yorgunlugunu stresını atmak ıcın balık tutmak gercekten bırebır bı ılac ayrıca sınuzıte de ıyı gelıyor tir tir titreyerek balık tutmakta cok keyıflı yaz dönemınde silivri selimpasada oluyorum iş munasebetyle sanal da tanısıp reel de görüşmek üzere..............
hoş bulduk arkadasım sosyal tesıslerde takılıyorum genelde ama plaj moduna gırdıgı ıcın ınnmıyorum artık tavsıyen ıcın tesekkur ederım
aramıza hoş geldiniz, bende kavacıkta çalışıyorum, beykoz beylerbeyi hattındayım, inşallah birgün karşılaşırız.... görüşmek üzere
hoş bulduk adnan kardeş inşllah sezon baslasın kısmet şimdilik sadece kolar paslanmasın dıye at çek yapıyorum bıde kracaların buyumesını beklıyorum .