Merhaba Dostlar Sitenizi her gün takip ediyorum balık meraklısıyım. Beylikdüzü'nde oturuyorum. Beylikdüzüne yakın hem kıyı balıkçılığı olarak hem de tekne olarak nerelere gidebilirim? Ne tür balıklar bulabilirim? Avcılar gürpınar kavaklıya gittim. Bunlardan hariç bilmediğim yerler olabilir? siz üstatların yardımlarını bekliyorum. Saygılar
Öncelikle hoşgeldin , Beylikdüzü Gürpınar tarafında balık çeşitliliği bir çok yerden fazladır. Sahip olduğun takımları yazarsan nerede neler yakalayabileceğini anlatabilirim . Tabi ki bildiğim kadarı ile.
merhaba Okan sağol şimdiden yardımların için Kamış olarak bende shimano alivio slim TE GT 270 m ve mitchell challenge pro t-360 4 metre kamışlar var. terracota misina ve remixon ve okuma makaram var. gene de bilmek için iskele liman gibi tekneye girmeden nerede rahat ve bereketli balık avı olabilir? boş dönmeyelim kardeşim
kavaklıya grpınara ok igttik bir aydır ama hiç nasibimiz olmadı istavrit dahil ne yapacaz ne edecez bilemedik
Merhaba, Bu sıralar istavritle akşamları çinekop, sarı kanat ve lüfere atabılırsın, biz azda olsa alıyoruz, istavritle ( Balıkçı Barınağı'nın 2 km doğusunda) bunun dışında güneş batmaya yakın istavrit çekebilirsin, akşam karanlığında ise şamandıralı takımla eşkinada alınabiliyor. boru kurdu ile. ancak bu aralar herkesin favorisi lüfer familyasımrsparkle tekne olsa açılırım ama hiç tekne ile açılma şansım olmadı, denemedim de, barınakta balıkçılar ile anlaşıp açılınabılır belki. rastgele
Talha kardeşim teşekkür ederim. yazıp emek harcamışsın. ben gece gittim akşam gittim ama maalesef en fazla 2-3 istavrit alabildim. beylikdüzünden ileride var mıdır silivriye doğru kıyıdan atabileceğimiz derin bölgeler? silivriye kadar yolu var
Silivriyi geçtikten sonra Sultanköy sahili var, kumsal olan yer, orada kobra kurdu ile Kasım'dan sonra Levrek alıyorlar, onun dışında inan çok uzaklara gitmeye gerek yok. Dün akşam millet topladı valla cinekopları?? eğer istanbul genelinde balık varsa bizim gürpınar sahilde de oluyor, bunu tevrübe ettim. Adam boğazda dün 19 lüfer almış, bu sabah 1 tane almış 4 saatte, bende bu sabah gittim elim boş döndüm. Birde orada fevzi var çay satar semaverde, o az çok taktık verir ve malzemeside fena değildir. Tatlı su balığı Turna, Perch denen tatlı su kefali, yayın (sülünez ile) istersen Büyükçekmece Gölü'ne gidebilirsin, Hazarfen havalimanına giden yol üstünde B.çekmece Gölü;'nün en kuzeyi orda balık alabilirsin, ben Turnaya giderim oraya ama su seviyesi düştü kaşıklar takılıyor. sonuç olarak ben gürpnarda atar dururum, yoksa balık yoktur derim idk
gerçekten şaşırdım gürpınar a bu kadar güvenmene biz tam olarak kavaklının bittiği, bu gürpınara giden dolmuşların son durağının altındaki yerde tutuyoruz. tam ne deniyor oraya bilmiyorum ama tutamıyoruz. gürpınar derken acaba sen ne tarafını kasdediyorsun ona göre gideyim giderken ... belki farklı yerlerini konuşuyoruz.
Benım söylediğim yer; Gürpınar Balıkçı Barınağı var ve o sahilde betondan bir yol yaptılar en az 3 km sahıle paralel o sahilde büyük kayalar var sahile döşenmiş oradan atıyoruz oltaları. Gerçi Barınak artık kalkıyor, şu an orada balıkçı hali yapılıyor. Kumkapı Balık Hali Gürpınar'a geliyor. Tam adres olarak bunu google ya yaz sana tam nokta çıkacak: 40.964361,28.608913
tamam aynı yerden baksediyoruz ama biz kayalıklarda değil de o beton sahilden atıyoruz. tşekkür ederim yordum seni de ama en azından bir yer oluştu kafamda.
selimpaşa mimar sinan gibi yerlerde dalgakıran gibi yerler bulabilirmiyiz. ucuna gitsek de tutsak? öyle biyerler varmıdır?
sELİMPAŞA VE mİMARSİNAN TARAFINI HİÇ DENEMEDİM AMA BİZİM MERA ORALARA GÖRE DAHA VERİMLİDİR ZANNIMCA. EĞER BALIK GERÇEKTEN ALMAK İSTİYORSAN SON YER: BOĞAZreeling