Beyşehir İlçe Tarım müd.lüğü sitesi

Konu, 'Genel Konular' kısmında xDJx tarafından paylaşıldı.

1. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Arkadaşlar dün Beyşehir İlçe Tarım Müdürlüğünden bir yetkili ile yaptığım telefon görüşmesinde kendisinin; ilçe yönetiminin 2008 yılı için aldığı kararları ve sitelerindeki duyuruların bizim sitemizde paylaşımını ricası üzerine duyruyu aynen sizşerle paylaşmak istedim.

Bu link Beyşehir İçle Tarım Müdürlüğü resmi sitesinin;
    http://www.beysehirtarim.gov.tr/

Bu linkte yasaklarla ilgili alınan kararların duyurulduğu kısım;
    http://www.beysehirtarim.gov.tr/haberdetay.asp?bolum=102&uyeid=0

Rast gele...

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Beyşehirde avlanan arkadaşlarımız için güzel bir paylaşım.

Mehmet abi, yukarıdaki linkte 17 ve 18 . maddlerde belirtilen 37/2 sirküler bilindiği üzere yerini Tebliğ1/2 ye bırakmıştır. Arkadaşınızı uyararak değiştirilmesi konusunda hatırlatmada bulunmalısınız.

3. simendifer

simendifer Sennur

Teşekkürler Mehmet ağabey. Bu haberi geçenlerde ben de okudum, tabi hemen aradım. Bu sene başlanan bir uygulama ile, kaymakamlıklardan yasak kararları alınarak tebliğler düzenlenecek. Benim istediğim de buydu, daha önce başka konularda da sözünü etmiştim. İl bazında bilgi alarak tebliğ düzenlenmeli diye düşünürdüm hep. Ama hala aklıma takılanlar var. Örneğin biz bu yasaklarla ilgili kaynak araştırmaları inceleme fırsatına sahip olamıyoruz. Bu kararlar kimlerin araştırmaları sonucunda ortaya çıktı, araştırma sırasında çalışan akademisyenler kimlerdir? Neler yapmışlardır? Araştırma sonuçları nelerdir? Kısacası istiyorum ki, şu yasağı koyduk, çünkü bilmemkim tarafından ya da şu kurum tarafından incelemeler yapıldı ve bu nedenle bu yasak konuldu denilsin. Örneğin; 1 Nisan - 30 Haziran yasak dönem tarihleri, eski sirkülerden ezbere mi alınıp konuldu, yoksa su ürünleri akademisyenleri yeni araştırmalar yapıp, "evet, şu şu sebeplerden, yasak dönem yine 1 Nisan - 30 Haziran olmalı" gibi bir inceleme mi yapıldı? Bana göre başlangıç için iyi ama hala eksik bir adım.

4. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Serdarcım kendisi sitemizi önerim üzerine ziyaret edip üye olacaktı; sanırım olmuştur notunu okur ve düzeltmeyi yapar diye düşünüyorum, ama yinede ben hatırlatırım.Zaten sitenin kurucusuda kendisi aynı zamandada orada su ürünleri mühendisi İsmide Fazlı Arıtürk tebliğler kısmında yan taraftaki resimlerde fotoğrafı var.
    Rast gele...

5. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Sennur Fazlı beyle bir hayli uzun konuşma yaptık oda senin düşüncelerine benzer kelimeleri söyledi ve hatta yasakların kişilerin aslında kendi vicdanlarıyla uygulamaları gerekliliğine inandığınında altını çizdi çok duyarlı ve iyi bir arkadaş tanıyabildiğim kadarıyla.Hatta dışarıdan gelen misafir avcıların sirkülere uymaları koşuluyla avlanmalarını ve dilerlerse kendisinide ziyaret ettiklerinde bir çay ikram ederek tanışabileceklerinide belirtti.
    Rast gele...

6. simendifer

simendifer Sennur

Yakın zamanda sanmıyorum ama eğer yolum düşerse kesinlikle bir çay içmek ve konuşmak için uğrayacağımdan emin olabilirsin Mehmet ağabey. Bu konuları ne derece önemsediğimi sen biliyorsun. ;):)

7. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:

Bende bekliyorum buraya unutmazsın sanırım:p

8. simendifer

simendifer Sennur

Hiç unutur muyum, eğer yolum düşerse sana uğramadan hiçbir yere gitmem merak etme. :)