Beyşehire Ava Gittiğimde Yeterince Balik Tuttum Ama Tuttuğum Baliklarin Hiçbir Lezzeti Yoktu özellikle çim Sazaninin Hiç Lezzeti Yok . Ek Olarak Kadifede Ayni Aşaği Yukari Ama Bildiğimiz Sazan Yani Normal Sazanin Yeri Başka 20 Tane çim Sazani Tuttuysam Bunlardan 2 Tanesi Normal Sazandi ve Her Olta Atişimda Hiç Bekletmeden çim Sazani Hemen Atliyor Solucana Hem ölü Solucana Da Geliyor Bu çim Sazani Denen Yaratik.neyse ,tecrübe Sahibi Arkadaşlara çim Sazanini Atlatip Normal Sazani Daha Pratik Yoldan Tutma şansim varsa Bunu Belirtmelerini Rica Ediyorum. Ha Unutmadan Kullandiğim Yemler ; Solucan(ölü Yada Diri),sülük,ve Küçük Balik. vereceğiniz Bilgilerden Dolayi şimdiden Tşk Ler Herkese Rasgele.
Bu çim sazanı dediğin balığın bir resmi yok mu. Benim bildiğim bir ot sazanı var ama o da faydalı ve koruma altında olan bir tür. Ama sanırım sen israil sazanını diyorsun. Eğer öyleyse geçmiş olsun,o meretler bir yerleştiği yerden daha çıkmaz diğer balıklarında kökünü getirir sazan bazında
İsrail sazanı kastediyorsunuz sanırım, normal sazana yem olarak kullandığınız herşeye israil sazanıda gelir. Yani onlardan kurtulma şansınız yok. Gelen balığın normal sazan olması için dua edin
aramıza hoş geldin reis kardeş sizlerin ısparta eğridir ve beyşehir göllerinde çim sazanı dediğiniz balık bizlerin israil sazanı dediğimiz balıktır bu balıklardan kurtulmanın tek yolu ya o gölü yok edeceksiniz yada solucanla avlanmayacaksınız ya mısır yada gümüşle avlanırsanız israil sazanlarından bir nebzede olsa kurtulursunuz mısıra gelirsede büyükleri gelir ama solucan atmadığınız için kadife yakalama şansınız kalmaz zaten sizde kadifeyi beğenmediğinizi söylemişsiniz sizlere rastgele
İsrail sazanını suya geri iadeetmen demek diğer balık türlerini yok etmeye bir tuğlada sen koymuş oluyorsun demektir... Eğer imkanın varsa bir kamyon tutuyorsan imha et....
Reis_ öncelikle şu Türkçe ifadelerinizi bir düzeltseniz ve imza ayarlarınızı yapsanız sanırım mesajlarınıza daha güzel cevap ve yaklaşımla karşılık alacaksınız... FORUM KURALLARI ç) Forum genelinde bilerek ve isteyerek yazılmış, Türk alfabesinde bulunmayan karakterlerin kullanıldığı mesajlar (yabancı dilde bir kelimeyi ifade etmek için kullanılanlar hariç) ve kelimelerin yine isteyerek yanlış yazıldığı mesajlar yönetim tarafından, Türkçe'yi korumak adına yasaklanmış olup, bu tip mesajlar sahibine haber verilmeksizin silinecektir.