bi turna mı yapsak ?(dikili-çanıllı)?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında yunusemreklk tarafından paylaşıldı.

1. yunusemreklk

yunusemreklk yunus emre

Favori Kamış:
    Procatch Carbospin
    Favori Makine:
    Okuma Avenger
    En İyi Avı:
    3kg Bıyıklı- 4 KG TURNA 10+kg-Aynalıı
    selamlar sevgili balıkavı sakinleri.
    bu günlerde bir sabah erkenden gitmeyi düşündüğüm turna avlaklarından hangisi acaba daha iyi olur hem yakın olması gerekiyor hem de elimi boş çevirmemesi.

aklımdaki yerler buralar (asartepe (çanıllı) ya da dikili, ikisi de ters yönlerde birinden birini seçmem lazım
    her zamanki gibi kıyıdan silikon ve rapala ile avlanacağım sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.idk . konuyla ilgilenen herkese teşekkürler

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    nereye gideceksen hafta içi veya cumartesi git yoksa olta atacak yer olmuyor.

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Yunus cevabı özelden yazdım, konuları burda okuyan, bilen, bilmeyen ve üye olmayan :) hücum edip talan ediyolar. Bence cevapları özelden istersen herkes detayları ile daha fazla yardımcı olacaktır. ;)

4. Zargana06

Zargana06 VEDAT

Favori Kamış:
    AlbaStar Carbon 3280
    Favori Makine:
    AlbaStar Alfa50 10 Ball Bearings
    En İyi Avı:
    Turna 3 Kg. (Köprüköy)
    selaymün aleyküm fatih kardeşim yakın zamanda köprüköyde bulundunmu acaba bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum, forumda pek aktif kişi yok sana soruyum dedim saygılar...

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    En son geçen ay arkadaşım gitmişti 3-4 tane almışlar ama hayallerdeki balık orada da yok. Bu sene ankarayı kuruttular sularda çekildi, turna sıkıntılı anlayacağın yarın sabah bende denemeyi düşünüyorum... Rastgele.