selamlar sevgili balıkavı sakinleri. bu günlerde bir sabah erkenden gitmeyi düşündüğüm turna avlaklarından hangisi acaba daha iyi olur hem yakın olması gerekiyor hem de elimi boş çevirmemesi. aklımdaki yerler buralar (asartepe (çanıllı) ya da dikili, ikisi de ters yönlerde birinden birini seçmem lazım her zamanki gibi kıyıdan silikon ve rapala ile avlanacağım sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.idk . konuyla ilgilenen herkese teşekkürler
Yunus cevabı özelden yazdım, konuları burda okuyan, bilen, bilmeyen ve üye olmayan hücum edip talan ediyolar. Bence cevapları özelden istersen herkes detayları ile daha fazla yardımcı olacaktır.
selaymün aleyküm fatih kardeşim yakın zamanda köprüköyde bulundunmu acaba bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum, forumda pek aktif kişi yok sana soruyum dedim saygılar...
En son geçen ay arkadaşım gitmişti 3-4 tane almışlar ama hayallerdeki balık orada da yok. Bu sene ankarayı kuruttular sularda çekildi, turna sıkıntılı anlayacağın yarın sabah bende denemeyi düşünüyorum... Rastgele.