Bıçkın. Bekliyoruz seni. Yaklaştı diyor ustalar. Kendilerine bile söyleyemedikleri bir korkuyla. Bugün,yarın gösterir kendini. Ne balıklar tutmuş,ne livarlar doldurmuş insanlar,seni bekliyor. Sadece seni. Ha!! yine çıkarlarmı balığa,sensiz.! Evet çıkarlar. Yine takım bağlarlarmı? Evet bağlarlar. Yine bir heyecan duyarlarmı? Evet. Ama bu dünya güzeli bir kızla evlenen,Ferhatın hali gibidir. Şirin yoksa,güveylik dediğin nedirki? Bıçkın. Seni bekliyorlar. Ancak seni alınca,sanki ruhlarından bir parça huzura kavuşacak. Sanki o zaman derya şenlenecek. Sanki o zaman motorlardan,neşeli patpatlar çıkacak. Bıçkın. Seni bekliyorlar. Gümüşün en parlak hali. Saldırganlığın en asil duruşu. Bıçkın. Seni bekliyorlar. Senin gibi gün be gün azalan ustalar. İstanbul yakışıklısı. İstanbul bıçkını. Seni bekliyorlar.
Çok özür dilerim bakmadan yollamışım, affediniz. yoksa bile bile yazarmıyım üstadım isminizi hiç yanlış. tekrar affola.
Mustafa benim avatardaki reimde kuzu kuzu uzanmış duruyorlar livarın içinde. <==============================-<
mustafa kardeş her ne kadar bana nasip olamadıysada ustalar lüferden bahsediyorlar.Foruma geldik geleli sayelerinde çok şey öğrendik.Şimdi derlerse "hadi ya amma da zekisin ,lüfer olduğunu nerden anladın" diye salladım işte..rastgelee
Bıçkın'ım, Cemal'im. "İstanbul yakışıklısı. İstanbul bıçkını." Acep o gün olur mu ki; Oltanın ucunda en bıçkınından bir lüfer görmek nasip olur. Sen bekleye dur İstanbul yakışıklısını, rüyalarımın en renklisinde ben de seni bekliyorum. Rast gelsin sevgili dostum, lüferlerin en güzeline.
O kadar bekledik, herşeyi hazırladık, takımlar yaptık, emekler, göznuru döktük, l oltalarından bedenlere, çaparilerinden, kösteklerine herşeyi yeniledik motora bakım yaptık mazot ikmalleri yaptık. herşey ama herşey bu balık üstüne kurulu üstad. 5 Kg istavritmi dersen yok 1 tane lüfer gelsin. parmağımın ucunda onun hareketini hissedeyim. yukarı gelmesede olur bir kere görelim oltamızın ucunda. yeter bizlere
Dünyada birbirlerini tamamlayan kelimeler vardır;siyah,beyaz,gece,gündüz gibi. İstanbul deyince, boğaz deyince balıkçılar için tamamlayıcı tek kelime o'dur. Ne dersin usta.