Geçen Pazar sabahın 6 sında tepemde bir gölge başıma dürtüklüyor,öpüyor bıcır bıcır konuşuyor gözümü açtım bıdık tepeme dikilmiş hemde giyinik vede tam teşekküllü Hadi diyor bana kalkın pikniğe balık tutmaya gidelim Valla bir oldu,pir oldu arkadaşlar Neyse kalktık tabiki giyindik hazırlıklarımızı yapıp Bismillah dedik çıktık yola dooğru Büyükyayla göletine Bıdık'ı ancak orası kesiyor zira Eh akşama kadar 130 çinsazanı ,1 aynalı, 1 siraz,3 tanede pullu kınalı sazan yakaladık birlikte ve tabi gün sonunda hepsini itinayla suya geri iade etti ufaklık resmi ve videosunu ekliyorum tabi her zamanki gibi<baba bunları çek bilgisayara koy baksınlar>direktifiyle Büyük bir zevkle Emrin olur kızım diyerek ekledim bende Rast gele... Foto : Video : http://video.google.com/videoplay?docid=4204031270290790176&hl=en
maşallah evet arkadaşlar yeni nesil son gaz geliyor ufaklık balığı oltadan kendisimi çıkardı yoksa tşk ler paylaşım için
Malesef balık iğneyi iyice yuttuğundan benim desteğimle çıkardık Şimdilik!!! Ama ileride bana gerek kalmayacak sanırım zira ağız kenarına takılan iğneleri büyük ustalıkla çıkarıyor bana bile söylemiyor serseri Rast gele...
Bu tam bir afet Böyle güzellik olmaz, böyle şeker olunmaz, ne diyeceğimi şaşırttı bana Burcu, ben mutlaka söyleyecek lafım vardır, diye düşünürken, sayende dilim yetersiz kaldı Sevgili Mehmet, Burcu' yu benim için sımsıkı sarılıp öpermisin lütfen Allah sana sabır versin, daha da lafım yok Kocaman Aferin Burcu!... Rastgele
Mehmet Bey, Ne kadar övünseniz azdır. Baba olmak bir keyiftir ama siz bu keyfi kat kat fazlasıyla yaşıyorsunuz bence.. Minik Kuş, Sende babanı pazar günleri uykusuz koy, ama bizleri raporsuz koyma..
Mehmet Bey bu nasıl tatlı bir bıdık, resme bayıldım Bıdık balık avı mikrobunu çok erken almış, lütfen benim için öpün onu...
Az daha büyüsün sen zor zaptedersin artık Bıdıkı Mehmet abi. Yakında trofe balıkları da çekmeye başlar. Takım taklavatını hazırla bakalım artık.. Aferim ona..
Arkadaşlar hepinizi inanın benden çok seviyor serseri ve <ben sitenin maskotuyum>diyor herkese Çok teşekkür ediyor bu hafta gideriz yine tutarım bakarlar diyede ekliyor Rast gele...
Allah bağışlasın arkadaşım. bu mutluluğunuzu paylaştığınız için teşekkürler. ufaklığı çok öpüyorum. sevgiler
Oy yavrum ya... Allah analı babalı büyütsün maşaallah... Allah bana da nasip etsin bu arada Çok tatlı maşaallah.... Bu arada Çin Sazanı bizim bildiğimiz Tilapyalarsa keşke salmasaydınız be abi...
Teşekkürler, onun duyarlı bir avcı olması için elimden geleni yapıyorum Çin sazanları Tilabya türü değil ama en az onlar kadar zararlı yalnız ufaklığın duyarlılık konusundaki hevesini ve bilgisini etkilememek adına müdahale etmek istemiyorum İleride kesinlikle kendi trofelerinide paylaşırız <Boynuz Kulağı geçecek bu gidişle> Rast gele...