Bıdık'ık Piknikte Yeni Avı

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında xDJx tarafından paylaşıldı.

1. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Geçen pazar bizimki yine tutturdu Piknik diye ve istikamette belli tabiki Balık tutacağı bir yer olacak illaki:p Ne yapalım başa gelen çekilir kendim kaşındım çünkü onu balığa ben alıştırdım:D Çaresiz ve tabiki için içinde sevinerek ailece bizim İstanbul yolu üzerindeki kaplıcanı olduğu yerdeki dere kenarına gittik,daha iner inmez hemen kaptı oltayı biz annesiyle eşyaları indirene kadar bir çin sazanını yakalamış bile serseri:D :D :D
    Rast gele...

Son düzenleme: 16 Mayıs 2008
  2. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Maşallah Mehmet abi, senin bu Bıdık çok yaman balıkçı olacak. Allah nasibini bol eylesin. Yakında bize av raporuda yazarsa hiç şaşmam. :D

3. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Valla klavyedeki harflerin hepsini tanısa oda olacak sanıyorum:p Hele bu yazıda geçirelim seneye oda olacak bu gidişle:D Su kenarı olmayan yeri asla istemiyor şimdiden; Hatta bu pozları özellikle <bilgisayara koy yine arkadaşların beni görsünler> diye tutturduğu için konuyu açtım:p
    Rast gele...

4. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Madem öyle babası, kızını bizim için öp yeniden. Akıllı, yetenekli, balıktan iğneden korkmayan, doğayı seven bir çocuk olduğu içinde yine bizden ona kocaman bir "AFERİN" aldığını söyle. Selamlar..

5. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Maşallah abicim ,ufaklık süper :)

6. Suatreis

Suatreis

Bıdık ımızın klavye ile ne işi olur abi...o balığında, işinde gücünde...verir talimatı, babası yazar..:D

Maşşallah kırkbinkere, o nasıl bir avuçlamaktır balığı, hemde pullu, kaygan sazan ı..sana yeminle başka çocuğa ver kaçar babasının bacaklarınına sarılır..:)

Vallahi bir duyalım, balığa gitmek istediğinde, götürmediğini....komple çemkirmezsek ne olalım.;)

Su bıdığı o suuuu...canım kardeşim benim...:)

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.....

7. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    abi maşallah senin bıdık yakında bize balık bırakmıyacak :D:D:D

8. ZiZiM

ZiZiM

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    0,00002 kg istavrit (:
    Maşallah abi çokta şeker pozlar vermiş:) buna benzer bi olay eminönü kadıköy iskelesinde başıma geldi tuttuğum ortalama 20 cm lik kefali rus bi turistin 3 yaşındaki kızı eline aldı ( balık canlı değildi ) ve balığın dudağından öptü. o an aklıma resmini çekmek gelmedi :) çok şirindi