Geçen pazar bizimki yine tutturdu Piknik diye ve istikamette belli tabiki Balık tutacağı bir yer olacak illaki Ne yapalım başa gelen çekilir kendim kaşındım çünkü onu balığa ben alıştırdım Çaresiz ve tabiki için içinde sevinerek ailece bizim İstanbul yolu üzerindeki kaplıcanı olduğu yerdeki dere kenarına gittik,daha iner inmez hemen kaptı oltayı biz annesiyle eşyaları indirene kadar bir çin sazanını yakalamış bile serseri Rast gele...
Maşallah Mehmet abi, senin bu Bıdık çok yaman balıkçı olacak. Allah nasibini bol eylesin. Yakında bize av raporuda yazarsa hiç şaşmam.
Valla klavyedeki harflerin hepsini tanısa oda olacak sanıyorum Hele bu yazıda geçirelim seneye oda olacak bu gidişle Su kenarı olmayan yeri asla istemiyor şimdiden; Hatta bu pozları özellikle <bilgisayara koy yine arkadaşların beni görsünler> diye tutturduğu için konuyu açtım Rast gele...
Madem öyle babası, kızını bizim için öp yeniden. Akıllı, yetenekli, balıktan iğneden korkmayan, doğayı seven bir çocuk olduğu içinde yine bizden ona kocaman bir "AFERİN" aldığını söyle. Selamlar..
Bıdık ımızın klavye ile ne işi olur abi...o balığında, işinde gücünde...verir talimatı, babası yazar.. Maşşallah kırkbinkere, o nasıl bir avuçlamaktır balığı, hemde pullu, kaygan sazan ı..sana yeminle başka çocuğa ver kaçar babasının bacaklarınına sarılır.. Vallahi bir duyalım, balığa gitmek istediğinde, götürmediğini....komple çemkirmezsek ne olalım. Su bıdığı o suuuu...canım kardeşim benim... ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.....
Maşallah abi çokta şeker pozlar vermiş buna benzer bi olay eminönü kadıköy iskelesinde başıma geldi tuttuğum ortalama 20 cm lik kefali rus bi turistin 3 yaşındaki kızı eline aldı ( balık canlı değildi ) ve balığın dudağından öptü. o an aklıma resmini çekmek gelmedi çok şirindi